Jump to content

ubagas

Nariai
  • Pranešimai

    347
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    ubagas reacted to RR in Europos sąjungos parama žemės ūkio pastatų statybai   
    Aš manau kodėl statinių nestato pagal paramą, nes teikiant paraišką neturi reikiamų dokumentų. Ruošiantis pasinaudoti parama statybai, reikia turėti techninį projektą, kurio paruošimas gali užtrukti nuo 1 metų iki neribotai. Jeigu ruošiatės kaškada statyti, tai pasiruoškite projektą, turėdami jį galėsite laviruoti. Jeigu staigiai sugalvosite kašką, nieko nesigaus.
     Įkeliu ištrauką iš naujų taisyklių "investicojs į materialujį turtą".
    17.18. jei projekte numatyti statybos (naujo statinio statyba, statinio rekonstravimas, statinio kapitalinis remontas) ar infrastruktūros įrengimo darbai, kartu su paramos paraiška pateikiamas statinio techninis projektas arba projektiniai pasiūlymai su statybos, rekonstravimo ar kapitalinio remonto vertės skaičiavimu. Statinių techninis projektas (pateikiamos statinio techninio projekto, bendroji, sklypo sutvarkymo (sklypo plano), architektūros, technologijos, aplinkos apsaugos, statybos skaičiuojamosios kainos nustatymo dalys) ir statybą, rekonstravimą ar kapitalinį remontą leidžiantis dokumentas pateikiami iki pirmojo mokėjimo prašymo.
     
     
    Ricardo plokštės matosi jau buvo kaškada naudotos, tai architektas gali prašyti atlikti šių plokščių tinkamumo ekspertizę, išaiškinant ar iš viso jos naudotinos. Tai nėra, kad visada reikalauja, bet pasitaiko. Ruošiant techninį projektą išaiškės.
  2. Patinka
    ubagas reacted to ukdavidas in TIK EKOLOGISTAM !!   
    man pasiseke as nuo kombaino viska po 1300 iskisau
×
×
  • Create New...