Jump to content

MX1

Nariai
  • Pranešimai

    169
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario MX1 paskelbtas turinys

  1. Tepimas numatytas per alkūninio veleno galą paduodamas tepalas nuo variklio slėgio tuo tepamas ir švaistiklis ir priekinė ir galinė alkūninio įvorė. Tepalas nubėga apačioje ir grįžta į variklį. Apie kokia propkę kalbi? Tokiam kompresoriui nėra propkės. Kiek pilsi tepalo? Esu 100 % tikras, kad užkals negavus priverstinio tepimo.
  2. Naujas Wabco 500 € + pvm, naujas alternatyva 320 € + pvm. Dalių yra įskaitant ir remontinius stūmoklius su žiedais, tarpines, įvores, vožtuvėlius, vožtuvėliu plokštes, galvutės, švaistikliai, priekiniai dangteliai su įvore ir riebokšliu ir k.t. Taippat yra ir remontuotų kompresorių Wabco, Knorr pakeitimui. traktoriudetales.lt El. paštas [email protected]
  3. patikslinu ateities kartoms traktoriudetales.lt Fiat G- ir Ford NH -70 serija priekinio tilto pusašių dalių turim ir naujų ir naudotų vietoj na ir žinoma gausybę kitų detalių
  4. Yra naudotų 3 ir 4 satelitų Dana tilto pavarų Fiat G- ir Ford NH -70 serijos traktoriams www.traktoriudetales.lt arba 8639 41252
  5. MX1

    GEDIMAI

    6920 yra 2 temperatūros davikliai, gal ne tą pakeitei?
  6. Po škvorniais (kaiščiais) yra reguliavimo plokštelės, jas išimant kompensuojasi guolių sudilimas, jei kliba ir nėra visai reguliamio plokštelių reikia keist guolius ir sudėti tinkamą reguliavimo plokštelių storį, kad guoliai butu neperspausti ir ne per laisvi. Kai sureguliuoji laisvumą, reikia paskirstyti vienodą atstuminių plokštelių storį abiems kaiščiams vienodai.
  7. Prie ko čia aušinimo pompos sparnuotė? jei variklis nekaista, o kabina nešildo? kabinos filtras kada nors keistas? langai nerasoja? Pečiuko kranelis? Ir čia ne toj temoj klausimas, tai keliames į Case
  8. Nauji automatiniai stabilizatoriai po 300 € @ traktoriudetales.lt O kalba apie tai, kad vienodi, tai neteisybė, JD, Ford NH , MF, McCormick ir kt. skiriasi ilgiai, "obuoliuko" skylė, sukabinimai prie šlaunų.
  9. Tai tvarkoj aš čia nelenktyniauju su tavim, tik patvirtinu, kad ten ir yra užpylimo vieta.
  10. MX1

    GEDIMAI

    Jei ant pusašio trumpos dalies yra krumpliaratis tai galima galvot apie pusašio restauravimą, kitu atveju jei tiesiogiai dirba per satelitus tai geriau palaidok restauravimo įdėją, nes vėliau nusipirksi ir pavarą už brangiai.
  11. O toks, užlenkiamas 15€ netinka?
  12. Ne šlaunis, o k.p. stabilizatoriaus išvis nėra.
  13. Turiu vietoj visą reikiamą komplektą, parašiau žinutę.
  14. MX1

    GEDIMAI

    Ta gera detalė vizualiai apžiūrėjus nereiškia, kad gera. Aš apie powershift'inius diskelius. Žiuri į diskelius ir vizualiai jie kaip nauji, tik pamatavus storį supranti, kad nenauji. Kaip pvz naujo storis 2,60 - 2,65 mm, seno vizualiai kaip naujo storis 2,35-2,40 mm. Na ir paskaičiuok, jei stovi kokie 7 diskeliai sumoje gaunasi 1,40-2,10 mm (papildomas laisvumas, neskaitant koks turi buti gamintojo numatytas). O tas papildomas laisvumas ne kas kita kaip smūgiavimas perjungiant. Pasilikim teisybę kiekvienas savą, bet jei remontuoji, tai manau reikia išspręsti visas galimas problemas iš kart, o ne tik paspręsti tuo metu esančią problemą. Kiekvienas papildomas ardymas, kaip ir operacija žmogui yra nenaudinga.
  15. MX1

    GEDIMAI

    tik iki MX135 toks pat kaip maxxum 5100 serijos
  16. MX1

    8240 fordas

    na tada tikrai turi buti kažkoks parazitinis su eksentriniu varžtu arba įtempėjas, kito kelio nėra
  17. MX1

    8240 fordas

    Ant kompreosriaus škyvo viena centrinė veržlė ir nėra aplink ją dar mažu varžtelių ?
  18. Tokia pompa? http://traktoriudetales.lt/product/400700vandenspompavaltra/?tpid=32&rsid=26&gmid=660
  19. MX1

    8240 fordas

    Škyvas ant kompresoriaus kūginis? ar PK serijos su išilginiais grioveliais? Kuginis susiveržia išimant plokšteles tarp dviejų kugių, o dėl PK nesu tikras, bet gali buti, kad kompresorius prisuktas ant išilginių skylių. Įtempėjo ir nebus, jei ne generatoriaus diržas suka, o atskiras.
  20. MX1

    GEDIMAI

    Matuokit "charge pump" - esančio pavarų dėžėje slėgį, o tada bus aiškiau, kuria kryptim judėt. p.s. manau visos keturios sankabėlės susidėvėjo, bet pasigilinkit dėl ko ? ar dėl "charge pump" per mažo slėgio ? ar kitos priežastys? nes perrinksit dėžę ir grįšit labai greit į tą pačią padėtį kur dabar esat, jei priežasties neišsiaiškinsit iki dalių keitimo. Prisegu info anglu kalba. Jei angliškai nesiskaitot, gal jaunimas ar "google translate" padės.
  21. Tai dabar atsakyk pats sau, ar nori, kad filtras filtruotu ar praleistu dulkes? Jei gerai filtruoja tai ir užsikemša, jei blogiau filtruoja didesnė dalis patenka į variklį. Tai kas geriau? ar filtrus dažniau keist ar grupę? Gal tiesiog neteisingai parinktas MANN filtras buvo pvz. tik pagal matmenis ir skirtingas dulkių praeinamumas buvo (per smulkus).
×
×
  • Create New...