Jump to content

Don Vito

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Pakruojis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Don Vito pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

11

Reputacija

  1. Papildysiu vizualiai kaip atrodo 200 kg/ha pavertus į 200 kg/m2:
  2. Don Vito

    Grūdų kainos?

    Man patinka kai atsiranda žmonės kurie ima pinigus už informacija kuri viešai prieinama. Aš ir galvojau reikia FB puslapį padaryt, pavertėjaut iš EN į LT ir apsimest baisiu analitiku. Kiekvieną dieną https://www.agritel.com/en/ puslapyje: pateikiama vakarykštės dienos svarbiausios naujienos EN kalba. Jei angliškai skaitai tai įsirašyk dar Twitter ir pasek accountus kurie apie rinkas ir grūdus kalba. O finale, vistiek Tau niekas nepasakys kas bus už mėnesio ar mokėsi 8 Eur/mėn ar ne.
  3. Don Vito

    Biologiniai preparatai

    Turėjau irgi labai statišką mąstymą prieš 3 metus, kad su tais "vandenukais" tikrai manęs neapgaus ir nieko nenaudosiu, o tuo labiau nepirksiu. O bet tačiau įvyko žemės ūkis ir sutikau ūkininką, kuris pats jas augina ir naudoja. Viską parodė papasakojo, nurodė mokslinius straipsnius kur ką pasidomėt, tačiau vistiek galvoj saugiklis mušė "nu negali taip būt". Dar keli apsilankymai pas jį pavasarį ir prieš 2 metus jau bandžiau vienam lauke pasak jo 5 bakterijas. Efektas iškart pasimatė, tiek dirvožemiui (buvo palei griovį juosta kur visuomet viskas prastai augo bet po bakterijų su kiekvienais metais tik geryn), tiek derliui. Per 2 metus NPK trąšų sumažinom stipriai (NPK, siekis iš vis atsisakyti). Suma sumarum - bakterijos veikia, tik reikia žinoti kuo tiksliau kas yra siūloma, kokie bakterijų pavadinimai, koks štamas (google it), kaip jos auginamos, kokios koncentracijos, koks jų gyvybingumas, kokios formos (milteliai/skystos), kaip jas purkšti ar maišyti ir t.t. ir nueiti pasieškoti į informacijos ne į wikipedia į Google Scholar. Pradžiai ką pa' scholarinti: Bacillus subtilis Bacillus megaterium Trichoderma harzianum Trichoderma viride
  4. Don Vito

    Grūdų kainos?

    https://www.tv3.lt/naujiena/lietuva/teismas-agrobosas-turi-sumoketi-0-3-mln-euru-latvijos-grudu-prekybininkei-n1195016 Pamąstymam su kuo (ne)dirbti reikia.
  5. Don Vito

    Grūdų kainos?

    Jei nusitekęs klausyt, kad laivas neatplaukė, laivą nukėlė, tikrai pirmas sąrašę esi tai susirašom po pusmečio kai teisininko paslaugų ieškosi ir savęs klausi kam pardavei aišku finale sumokės
  6. Don Vito

    Grūdų kainos?

    Pasiūlo gerą kainą o po to lauki pusę metų pinigų. Aš pasimokiau, todėl pasiūlymas apeit juos, tegul ir mažiau kiti bet laiku atsiskaito.
  7. Don Vito

    Grūdų kainos?

    Amerikos rinkos nuo Putkos pranešimo jau žaliuoja ir sparčiai, reikia dalį šiandien fiksuot..
  8. Don Vito

    Grūdų kainos?

    Nepardavinėjam, laukiu spalio pradžios gal pradės žaliuot rinkos..
×
×
  • Create New...