Jump to content

Horo mechanika

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Horo mechanika paskelbtas turinys

  1. Horo mechanika

    žiemkenčių buklė

    o ko jūs nesidomite rotacinėmis akėčiomis, daug kartų pranašesnis reikalas, ir neišdraskys pasėlių.
  2. Horo mechanika

    žiemkenčių buklė

    Cia geriau sitas variantas, tik idejus aktualia informacija ir pradejus diskutuoti tokia tema pastoviai trina viska..... cia realiai kitiems ūkininkams yra aktuoali informacija..... kometuočiau užsislaptines kaip ukininkas tai atrodytu shudiniau.
  3. tai zinoma yra sudeta skelbimai jūsų tinklapyje. mūsų nuomone čia yra optimaliausias variantas 6 metrai nes pagal technologines vėžias . žinoma reikia žiūrėti koks kiekvienam yra reikalingas plotis, gamina nuo 3 m iki 27.
  4. einboch kosmosa kainuoja realiai vidutinis ūkininkas gali tik pasvajoti.... atkasem ukrainiečius kurie gamina tapati reikala... tik netokia kosmine kaina. sori kad kisuosi bet nesamone moketi uz 12 metru apie 35000,00 eur. kada jos atsipirks. pas ukrainiecius gaunasi 15 metru 21000,00 katik vienas ūkininkas domėjosi kuris jau buvo išbandęs einboch is dotnuvos.
  5. priekabai susideti dvigubas pusles ir viskas kur yra hidro plius oras du viename, vina pusle apie 80-90 eur į traktoriu oras nemažiau 2K
  6. Sveiki, esame pardavėjai, bet norime žinoti ir silpnasias puses kad susisiekus su gamintoju naujam sezonui butu pasiruošta ir padėta seniems klientams. nesvisa informacija pasiekia pardavėją.
×
×
  • Create New...