Jump to content

Ceske117

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Ceske117 paskelbtas turinys

  1. Ceske117

    Deklaravimas

    šią savaitę taip pat išsiunčiau raštą dėl tos pačios situacijos. Pagrindinė mintis, jog nebuvau laiku informuotas (iki posėlio sėjos pradžios), todėl turėjau teisėtus lūkesčius gauti paramą už tarpinių pasėlių auginimą. Yra keletas administracinio teismo bylų identiškų, tai didžiojoje dalyje iš jų nuosprendis nepalankus NMA.
  2. Ceske117

    Deklaravimas

    atgaline
  3. Ceske117

    Deklaravimas

    tokia pati situacija, jog iki atitikimo reikalavimams trūksta keletos arų ir man...pabandžius rasti teisybę žūdc, iš "specialisto" sulaukiau komentaro, jog "prisideklaravot tai ir turit dabar"
  4. Ceske117

    Deklaravimas

    Taip, pagal Žūdc žemėlapį išnyko dalis kraštovaizdžio elementų, todėl procentaliai nebeužtenka reikalavimams atitikti. Susisiekus su NMA ir duomenų centru gavau atsakymą, jog tokių kaip aš "begalė"
  5. Ceske117

    Deklaravimas

    Sveiki kolegos, ar daug mūsų tarpe ūkininkų, kurie "nukentėjo" dėl ŽŪDC atnaujinto žemėlapio, pagal kurį prarado galimybę pretenduoti į ekoschemų (tarpiniai, neariminė, augalų kaita) paramą?
  6. Ceske117

    zieminis rapsas

    Gal kas ukines rapso seklos ~30kg turit?
  7. Ceske117

    Išmokos 2014-2020

    Sveiki, ar buvo iš jaunųjų ūkininkų kam nors, kad rodytų jog paraiška baigta vertinti ir rašoma jog su esama paraiška dalyvaujama pagrindinės tiesioginės išmokos ir žalinimo programose, o jaunojo ūkininko neįtraukta?
  8. Ceske117

    zieminis rapsas

    patarkit, ar galima ir ar verta ant zieminio rapso 4-6 lapeliu purksti amonio sulfata? kokia norma reiketu naudot?
  9. kiek zinau tai ten netik maz variklius remontuoja, nes mums ir laverdos tvarke. Siap nera labai tvarkingi, ismete detales, darbo neatliko laiku, ir siaip jie daug pazada, o maza dali to padaro.
  10. Ceske117

    Zemes ukio paslaugu kainos

    sveiki, gal kas zinot kas galetu ar patys galetumet savaeigiu purkstuvu nurundapuot 200ha vasarinio rapso, reiketu skubiai.
  11. Ceske117

    GALERA rapsams

    Sveiki, ar galima ant rapso berti sulfata, jei po keliu dienų žadu galerą purkšt? ar reikėtų po to tiktai pilt?
  12. Ceske117

    žiemkenčių buklė

    zieminiai kvieciai olivin
  13. Ceske117

    klausimas apie magnetus

    tai kad toj google neraso kuo ten jie skirias is isvaizdos ar kokiu tai savybiu
  14. norejau paklaust, gal kas žinot kuo skiriasi metalas nuo magneto, nu ta prasme, kaip zinot kuris is metalu yra magnetas?
  15. Turiu pazystama konsultanta, tai kalbejom sake, kad kaina kris, kol bus tie muitai nuimti
  16. Sveiki, norejau paklaust, Į ką atsižvelgt perkant traktoriu Belarus 892?
  17. Ceske117

    zieminis rapsas

    Sveiki, norejau paklaust, ar verta purkst nuo vabalu, jei rapsas jau žydi?
  18. Sveiki, gal žinot kas gali būt, kai ijungi priekini tilta, atrodo razdatkė suka, bet priekis nevaro. Prieš tai sėjom apie 100ha 7 bėgiu, ant priverstinio.
  19. Ceske117

    sim tractor

    gal kas žinot ką reikia daryt per simtractor3.66f, kad eitų pirkt naujos technikos, nes dabar yra tik pupsas.
  20. mums irgi taip buvo, prieš kokius 3 metus. Iš pradžių pakeitėm dantračius kur razdatkėj yra, bet naudos nedavė, vistiek traškėjo. Šį metą beariant pradėjo kirstis priekiniai ratai, tai išėmėm chvostaviką, buvo sugraužtas grynai, o planetarkė ne.Pakeitėm tą, vistiek tas braškėjimas, tai po to vėl išėmėm tiltą, išardėm tai viduj kur yra tokia galva, tai vidui dantračiai buvo pliki.
  21. turim 7 ratų tempiamą, šūdų šūdas tas grėblys, kai reikia pavartyt, tai tas pats kad važinėtum be jo, jis nieko nepadaro, tiktai grėbia gerai.
  22. avims reikia to pačio galingumo kaip ir galvijams, nes pas mane ant elektrinio piemenio dėžutės yra nupieštos avys, karvės ir arkliai, reiškia tinka. Ten ta dėžutė duoda 12V srovę.
  23. mes užpraeitą metą turėjom ją. Ji yra prancūziška veislė, todėl ji peržiemoja tik kai būna silpna žiema, Veislė derlinga, jeigu gerai peržiemos ir patreši kokius 700 kg į hektarą, tai kulsi 9-10 tonų iš hektaro.
  24. Ceske117

    Braškės

    Sveiki, mes auginame 1,5 hektaro braškių, 1 hektara turim honey ir 0,5 senga sengana, tai labiau patariu augint honey, nes jos tvirtesnes ir tinka prekybai, o senga sengana tai labai greitai tyzta, iš hektaro daugiau 5 tonų gali nesitikėt, kad ir kiek treštum, jei nori pardavinėt ir baudos negaut turgui, turi turėt sanitarinę knygelę, ūkio yregistravimo pažymėjimą ir lapą iš žemėtvarkos skyriaus, kuriame būtų parašyta kad augini braškes.
×
×
  • Create New...