Jump to content

logitech

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilkaviškis

Paskutiniai lankytojai

351 profilio peržiūros

logitech pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Jeigu kažkam įdomu, tai Lytagroje nuo LEMKEN skutiko radau diskus. Guolio vietos skyles reikia nežymiai pradidinti (iš 4,5mm iki 6mm). Lytagroje pirkto disko skersmuo - 350mm. Tekintojas nutekino iki 300mm.
  2. logitech

    Sampo kombainai

    Labas vakaras, kombainas SAMPO 35 prastovėjo kokius 5 metus nejudintas. Dabar, bandant užvesti meta balta dūmą, nori jau kurtis, bet trūksta. Atsukus kuro padavimo vamzdelį nuo pirmo purkštuko nepaduoda kuro (varikli normaliai prasukom su starteriu), antram taip pat. Trečiame cilindre jau matosi kad pareina kuras. Ant siurblio yra mišinio suriebinimo svirtelė, ją paspaudžiau, tačiau nieko. Eterio įpūtus sukasi, kol yra jo. Ar įmanoma tą siurblį atgaivinti ? Ar kito ieškotis? Variklis Valmet 310 BL AČIŪ!
  3. Ačiū, ryt pabandysiu susisiekti su jais. AČIŪ.
  4. Ne ne ne labai atsiprašau, ne naują, o padėvėtą. Tik mūsų kieme ji nauja (neturėjome). Suklydau
  5. Sveiki, nusipirkom naują sėjamąją Trima Tume (Švediška). Ši sėjamoji yra diskinė. Pastebėjome, kad reikia kelių diskų ir sėklavamzdžių. Ar nežinote kur galėčiau rasti? LYTAGRA, vietinės parduotuvės išbandyta. Gal kas susidūrę su šia problema? Arba nuo ko išeitų pritaikyti. Imetu matmenis disko.
  6. Aš kažką esu girdėjęs, kad daro su cnc staklėmis žmonės, niekas nesate susidūrę? Ir ar įmanoma su autogenu pasidaryti?
  7. Aš viską supratau, tik dabar klausimas kaip man tas skyles pasidaryti? su grąžtu net nebandysiu gręžti, nes ten metalas kokių 4cm storio, o ir begręžiant visą dieną manau prarasiu, galbūt yra kokių gudrybių, girdėjau kiti su svarke degina.
  8. Laba diena, pagaliau ir mūsų kiemas išvydo frontalinį krautuvą. Nusipirkome TRIMA frontalinį krautuvą, nuimta nuo Case traktoriaus. Noriu pabandyti uždėti ant Belaruso 52, tačiau jau dabar matau, kad neatitinka jų rėmų pločiai (case 59cm, mtz 50cm), bet dėl rėmų pločio suvienodinimo mąstau padėsiu juostinio storo metalo kiekvienoje pusėle po 4,5cm, tik kaip man padaryti frontalinio rėmo skyles, kurios atitiktų mano mtz rėmą? Ant frontalinio rėmų mėsos yra drąsiai, kad apimčiau visą mtz rėmą.
  9. Sveiki, kad naujos temos nekurti, rašau čia. problema: generatorius nekrauna akumuliatoriaus. Sužadinimą pajungus tiesiogiai jis veikia, t.y. padavus + į generatoriaus sužadinimą jis veikia, kol neatjungi laido, kuris sužadina. O per lemputę nesusižadina. Nubraižiau schemą, kurioje dabar neveikia akumuliatorius. Svarbu paminėti, kad generatorius ne orginalus mtz, o automobilinis. Tikslas: sužinoti problemos sprendimą. pamąstymui: galbūt statyti kokią relę, ar pasikeisti generatorių, nes kiek žinau gali būti pramuštas diodinis tiltas.
  10. Ačiū labai visiems, viską pasijungiau, veikia.
  11. Kiek pasikapsčius internete dar atradau orginalią elektros sistemą. Neaišku kas čia yra per elektros detalės: 33, 14, 4, kaip matau jos susijusios su žvakių sistema, nes pasidalija kontaktu iš spynelės. Nenoriu, kad nudegtų, nes lemputės kaina buvo 20eurų, o pinigai šiais laikais nesimėto.
  12. Mano pirmoji lemputė buvo storos vielos. Ryt bandysiu jungti dar kartą su stora.
  13. Sveiki, nudegė jau 2 lemputė, ir nerandu problemos, rodos viską sujungiau pagal sistemą. Įmesiu savo schemą kaip ką sujungiau. pirmoji lemputė galimai nudegė, nes papildomoje varžoje radau vandens, galimai sutrumpino. 2 kartą ją išvaliau sutvarkiau, bet vis vien pakaito gal 3 sekundes, ir nudegė. Žvakės lyg liko sveikos, reiks praeiti kontaktus jų su testeriu. Lemputė: žvakės: papildoma varža:
  14. O gali paaiškinti savo sistemą, kaip yra padaryta, ir gal gali pafotografuoti?
  15. Mąsčiau apie šitą variantą, bet supranti, norisi man, kad viskas veiktų. Ačiū už nuomonę.
×
×
  • Create New...