Jump to content

Mantelis1

Nariai
  • Pranešimai

    156
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Mantelis1 paskelbtas turinys

  1. Mantelis1

    zieminis rapsas

    Na nelabai paprasta perdet ta dezute ant skutiko, yra gamykliskai uzdeta ant razieniniu akeciu, sejau iseli ir daugemetes zoles i dirbta zeme tai visai neblogai atrodo. Su noraginiu isdirbus turetu ir rapsas neblogai gautis tik nesinori prisidaryt nesamoniu
  2. Mantelis1

    zieminis rapsas

    Dregmes per daug, dar nenukulti kvieciai po kuriu turi but rapsai, planuoju set 60ha, su rapidu 2-3d, o kai tiek dregmes tai galvoju gal gerai butu,nes po rapido tai ten uzsispaus nevaikiskai, bet kaip ir sakot trasos eis padrikai plius technologiniu nebus.. siaip idomu bandyt butu, bet nesinori rizikuot, jei bus laiko kazkokia dali gal pabandysiu.
  3. Mantelis1

    zieminis rapsas

    Sveiki, kas sejat rapsa padrikai? Planuoju set po kvieciu, isdirbt noraginiu ir set su razienu akeciom su smulkiu sekladeze, nes sejant su rapido tipo sejama kazkaip arba per giliai gaunas arba kazkaip netolygiai, sunki sejamoji labai. Tai mastau kaip geriau ar bandyt padrikai ar visgi su sejamaja kartu su trasom.
  4. Mantelis1

    Trašų kainos

    Kazkaip paskaiciau ir nepavyko izvelgti daug sarkazmo, bet jei tai tikrai sarkazmas, tai atsiprau autoriaus.
  5. Mantelis1

    Trašų kainos

    Tai jum su pelkiu ministru i viena autobuda sest ir pyzdint i kosmosa, tas asilas ir dar kitas didesnis asilas nesamones sneka, nieko bendro neturintis su zemes ukiu.
  6. Turiu 830, 810, 650, daugiausiai 830 dirbes 1000mh tai jokiu problemu, 810-650 dirbe po 400-600h mete stabdziu sistemos klaida, bet buvo atnaujinimas is gamyklos tai abiem padare atnaujinimus nesenai ir nebera tos klaidos, nors ir ir netrukde. Apvaziaves, apziurejes visus populiarius brangus pagal kainos ir kokybes santyki geresnio varianto nedarau.
  7. Mantelis1

    Rapso stalai ir atpjovėjai

    Na as visti galvoju visa stala det bus paprasciau ir patikimiau.
  8. Mantelis1

    Rapso stalai ir atpjovėjai

    Na vario pjaunamosuos plokeste issitraukia apie 80cm, o mano cerio 10cm tai skirtumas manau yra.
  9. Na pardavejai praso kederio informacines lenteles ir keletos foto, nes kiekvienu atveju gamina speceliai pagal kederi tai del to manau problemos neturetu kilt, na pirkt is oficialaus atstovo viskas zinoma gerai, taciau kaina 3-4tukst didesne, tai klausimas ar tikrai verta permoket.
  10. Mantelis1

    Rapso stalai ir atpjovėjai

    Sveiki, gal kas naudoja tokius rapso stalus: https://www.skelbiu.lt/skelbimai/rapso-stalai-visu-markiu-kombainams-51739119.html https://autoplius.lt/skelbimai/profix-rapsu-stalai-kita-5768143.html Kokie atsiliepimai? Kombainas class su reguliuojamu kederio stalo ilgiu, galima pailgintri apie 15cm, tai gal pakaktu tik atpjoveju? Kolkas kulti 40ha, bet planuoju rudeni set 80-100ha. Beje kokius atpjovejus geriau rinkis mechaninius, hidraulinius ar elekrinius? Aciu
  11. Siaip kai rinkausi traktoriu visus isvardintus ziurejau, vaziava irpriejau isvados, kad siai diena kainos ir kokybes santykis labiausiai atitinka realybe tai claas. Jd vapsie kosmose su kainom jau is fendt kai kurie modeliai aplenke. Genda visi.
  12. Gal jau ziurinejais kokios ? As noriu tilpt i 20k akecios-deze.
  13. Siaip tos sumo neblogai atrodo, bet gal brangios. buvau uzdejes agromash smulkiu seklu deze, ant lemkeno tai nejo paset, nes turbut uzmontaves per zemai buvau ir ventiletorius ten labai silpnas, ir uzkimso avizu, grikiu, garstyciu ir ridiko misini, o laikas spaude isbaisciau su barstytuvu 12m plociu ir uzkleksciavau sekliai su kitom lekstem, ne lemken tai gylis apie 5cm, bet labai blogai sudygo, gal jau dregmes nebuvo..
  14. Diskinia tinka, as ant tu akeciu zadejau det 500l deze su hidro pavara, bet vel jei misinys is kokiu 5-6kulturu ir yra stambesniu, kazin kaip ten jas pases ta smulkiu seklu sejamoji. O akecios viens del nasumo manau patogu butu, bet kazin ar siaudai nors kiek isimaisys i zeme.
  15. Jau beveik baigiat atkalbet pas mus zemes lengvos tai darba manau sioki toki padarytu, planuoju per 2-4m laike pereidineti i no-till tai tos akecios praverstu ir ateity, dabar vyksta skutimas ir seja, tai manau vietoj akeciu butu galima tarpinius seti ir su barstutuvu ir su lekstem sekliais praskusti, manau geresnis efektas visame kame butu.
  16. Kuo pigiau/efektyviau paset tarpinius/poseli ir pabiras sudaugint.
  17. Na bandyt nebandziau, bet nemazai skaitinejau apie tai ir visi tiekejai su kuriais bendravau, sako jei viena eile disku tai tikrai nera tokio efekto tiek pinigu kainuoja, tai galvoju ga kas is forumieciu dirba ir realiai gali pasakyt kaip kas.
  18. Na tos kurias issirinkau galima tik viena eile disku, tai patys tiekejai sako, kad is tos vienos eiles disku isvis nera naudos, dvieju disku sis gamintojas nesiulo, taciau kiek domejaus ir dvi eiles disku nelabai naudos duoda.
  19. Sveiki, kas sejat tarpinius su razieninem akeciom? planuoju isigyti razienines akecias su smulkiu seklu deze, taciau pradejau abejoti ar viskas bus gerai sejant su akeciom.
  20. Sveiki, kokie atsiliepima trimble XCN 1050 su nav 900 antena? Stipriai grybauja sejant?
  21. Sveiki, kokia sejamaja rinktis maziem laukeliam apvaziuot Kurt ar agromasz? kainos panasios, gal kas dirbat su kokia ?
  22. Tai kad dar beleekiek ir vasaros saukimo paraisku neivertintu, cia jau zmones nauju praso
×
×
  • Create New...