Jump to content

Uk. Jomantas

Nariai
  • Pranešimai

    445
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Atsakymai kurių autorius Uk. Jomantas

  1. On 2022-07-08 at 10:15, Vilius pranešimas:

    Dabar mažiau nervintis reiktų, buvo geros kainos, reikėjo fiksuoti. Dabar belieka tik saugojimas ir tikėtis  rudens žiemos gerų kainų vėl ;)

    Sandėliuoti rizikinga, neaišku kada ukrainiečių grūdai pradės laisvai tekėti. Nes ukrainiečiai nežada veltui atiduoti. Kas į dešras kemsa, kas patalpas randa issinomuoti

  2. prieš 18 minutes , Zy ūkis pranešimas:

    Bet numatytas kvotas vykdys. Tuo labiau salietrą juk ir Lt gamina 

    Radai ka paliginti kai Rusija 40%  azotiniu trasu kieki tiekia pasauliui. MAP  azafoskai ir kitoms apribojimu nera

    Priezastis apribojimu valdzios nesusitvarkimas su trasu gamintojais  ispuciant produkcijos  kainas  vietiniams 

  3. prieš 55 minutes , AG Paulius pranešimas:

    Integruota kenksmingų organizmų kontrolė ateina kaip privalomas reikalavimas iš ES. Tai siejasi su Žaliuoju kursu ir maisto sauga, tačiau aš esu prieš, bet kokias baudas, tačiau kaip nebūtų keista baudos atsiranda pirmiau nei pats turinys IKOK. :)  O čia jau įdomiau, klausimas: kas buvo suinteresuotas, kad pirmiau baudos atsirastų, o vėliau turinys ?  Imetu linką iš kur ateina IKOK tema.  Taip pat primenu, kad pristatytas IKOK turinys buvo žalia medžiaga pirmai diskusijai su socialiniais partneriais. Tai nereisškia, kad viskas kas pristatyta bus dokumente. Tačiau Jūsų nuostabai turinys yra paimtas iš kitų valstybių pavydžių. Vokiečiui rauti ranka piktžoles iš pasėlio yra norma, o kaip yra pas mums ? ar tikrai tuščios avižos pasėlyje nesame išrovę, kad stebimės tokiu turiniu ? 

    https://ec.europa.eu/food/plants/pesticides/sustainable-use-pesticides/integrated-pest-management-ipm_en#general-overview

    Nebus daugiau tokiu variantu kad prie fungio ar herbicido imesiu kontaktini nuo vabalo nes keli eu tik kainuoja

  4. Prie isbrangusio glifosato gali dar 

    Apskritai, Kinijos sugriežtinti aplinkosaugos teisės aktai, kai ji ruošiasi 2022 m. žiemos olimpinėms žaidynėms Pekine, gali būti didelis suvaržymas pasaulio pasėlių cheminių medžiagų sąnaudoms, perspėjo Tayloras. „Yra daugiau aplinkosaugos gamybos iniciatyvų, susijusių su 2,4-D, gliufozinatu ir kitomis veikliosiomis medžiagomis“, - sakė jis.

    isverciau google

  5. In terms of fob values, urea and UAN values have been unaffected by the export quotas as expected and have moved basis other factors. However, the impact on AN prices has been almost immediate with Acron selling a hold of AN for January shipment at $770pt fob, up $60-70pt on last done business a week earlier which in turn marks a $60-70pt increase on the previous value. As such, over the last two weeks, Baltic AN fob values have increased by an extraordinary $120-140pt, almost solely due to the export quotas.

    Gruodzio 7 dienos  The road to Russian export quotas that hit ammonium nitrate, left other nitrogen products unscathed

×
×
  • Create New...