Jump to content

atrabotkė

Nariai
  • Pranešimai

    145
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    ,

Paskutiniai lankytojai

2589 profilio peržiūros

atrabotkė pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

11

Reputacija

  1. Kažkaip įtariu, kad toli važiuot nereikėjo, užteko iki kiemo nueit
  2. Manau už belarus blogiau nebus, tik tiek, kad belarusui kiekvienam kaime rasi auksarankį, kuris sutvarkys.
  3. Matyt skelbimas neatnaujintas, senai prekiauja jie
  4. atrabotkė

    pupu auginimas

    Tai pupas nuo žolių labai lengvai išsivalyt galima.
  5. Tai manau pasibandyt pas visus galima, tiek pas juos, tiek metalo technologijose, tiek dar pas kažkokius mačiau, tik, kad šiti ypatingai su kaina užsisvaigę
  6. Heva išvaizda, turkiška kokybė, nors nėra čia jokio stebuklo, jeigu moki gaminti. Prieš dvejus metus kuomet dairiausi volų be lentų, tai horomechanikoj vadybininkai sakė, jog vienų turkų volų buvo atsisakę, nes pradėjo trūkti žiedai kaip stiklas, dabar ale pakeitus gamintoją taip nėra. Jeigu akmeninga vietovė, tai manau reikėtų paieškoti su daugiau stipinų nei trys žiedų arba kalbėti dėl žiedų garantijos.
  7. atrabotkė

    kultivatorius

    Antras sezonas dirbu su tokiu tik pakabinamu, kas labiausia patinka, kad galima negailėt ir kišt į įdžiuvusį molį ir žinosi, kad nei rėmas truks, nei nagus išlaužysi. Nesulaužiau nieko kol kas, tik komplektą strėliukių pasikeičiau. Pritariu Kestui dėl akėtėlių, mažai naudos, bet po arimo du kartus išdirbau ir sėjau, buvau bandęs ir į ražieną kišti kai šlapia buvo, tai irgi neblogai dirba.
  8. Eurai tai nieko blogo, bet purkštuvas apart sąskaitos daugiau nieko neturi, tai galvoju ar nebus problemų...
  9. Esu įsigijęs iš jų valomąją ir nematau jokių problemų, valo gerai, ypatingai geras rezultatas buvo sudygstant, tad būtų įdomu, kuo ji yra blogesnė už jūsų? Ar čia vadybiniai sprendimai neturint paaiškinimo dėl beveik pusantro karto didesnio apetito?
  10. Kokių dokumentų reikia apie purkštuvą, jog galėtum praeiti apžiūrą?
  11. Normaliam skutikui - reikia galios. Jeigu kabini 4 metrus ant 125 arklių, tai turbūt ypatingas darbo rezultatas gaunasi
  12. Pernai kaimynas pirko, tai mokėjo apie 19
  13. Sakai geriau nežiūrėt tuos 3 tūkstančius ir iškarto platesnį nusipirkt? O kuomet kokia bačka manai geriau yra? Plastikinė ar stiklo audinio?
  14. Neapsisprendžiu ką geriau pirkti... Renkuosi dabar tarp purkštuvų ir turiu pasiūlymą pirkti arba 18, arba 24 metrų. Komplektacijos identiškos, o kainos skiriasi 3000 tūkstančiais ir su kokia bačka manote geriau imti? Su plastikine ar stiklo audinio?
  15. Aišku, už linginę geriau nėra, na galbūt spyruoklės kaip pas lemken, bet jeigu turi su guminėm apsaugomis ir kali per didelį akmenį, tai vistiek reikia lipti lauk ir atversti atgal diską, tai šiuo atveju viskas manau lengviau yra pakeisti varžtą ir važiuoti toliau, negu atsukti 4 varžtus, nuleisti diską ir vėl prisukti, tik įdomu kaip su varžtais situacija, ar nekarpo be reikalo.
×
×
  • Create New...