Jump to content

Ramūnass//

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Ramūnass// reacted to ceck in Deklaravimas   
    už neariminę lygiai tas pats, baigta vertinti, bet pinigų paskaičiuotų dar nerodo, manau nieko baisaus yra dar to laiko
  2. Patinka
    Ramūnass// reacted to JD_Giedrius in John Deere traktoriai   
    John Deere gavo gera varda del senu traktoriu. 20 - 50 serijos traktoriai yra geriausi. 10, 20, 30 serijos tractoriai neturi tiek daug kompiuteriu ir nera nesamoningu problemu. As esu nujas semia forume bet sneku is remonto puses. 10 serija yra viena is geriausiu neskaitant jei reikia daugiau konforto kabinoje. Jei pirksi 10 serijos traktoriu kviesi servica gal 1-3 kartus i metus; jei pirksi naujus traktorius (Pvz: R serija) kviesi 10-20 kartu per metus. Patikek dirbau 20 metu JD atstovybeje ir daug galiu apie naujus papasakoti. Klausimas ar verta dairytis 6810? taip verta jei kazkiek nusimanai apie technika ir kazkiek pats gali istestuoti, jei uz taisyma reikia moketi pinigus servisui atsakymas butu sunkesnis. O del bedu galima daug istestuoti nuvaziavus pirkti. Galima patikrinti del galvos tarpines ar istestuoti pavaru dezes slegius. Vienas geras testas: jei trakroriui nera pakeistas pavaru vezes tepalas reiktu isleisti ir paziureti ar nera matalo daleliu. Geriausiai uzkaitinti tepala iki 60-70 laipsniu ir su slegio davikliais patikrinti slegius. Svarbiausias dalykas perkant senus traktorius: ar turi koki vietini mechanika kas nusimano ir gali pataisyti traktoriu. Jei neturi ir reiktu kviesti JD atstovus tai del pirkimo pasakiciau Ne.
  3. Patinka
    Ramūnass// reacted to Arunas Sarapinas in John Deere traktoriai   
    Joniams gali būti tarpinė po galvute,dėžė įmušus reversą turi važiuoti,o ne lukterėti, į vidų neįlysi, jei sunkiai dirbęs tai netgi jis gali būti damuštas.
  4. Patinka
    Ramūnass// reacted to AgroP in Sėklos - Perku / Parduodu   
    4 milijonus sejant 186kg/ha ansktyva
    4,5milijono sėjant 210kg/ha vidutine 
    5 milijonus sėjant 235kg/ha vėlyvą sėja
     
     Na dar žiurint koks priešselis tavo, į kokį dirvožemį sesi
  5. Patinka
    Ramūnass// reacted to Garix in Vasarinis rapsas   
    Tada kada šalnų neberodo, dažniausiai nuo gegužės 1d pradedam.
  6. Patinka
    Ramūnass// reacted to Marijus197 in 2014-2020 parama smulkiesiems ūkiams   
    Tai jei nesitikėtum, greičiausiai ir nebūtum teikęs  Šjp pats su 60 balų gavau, tai tikėkis, jog gali gauti  
  7. Patinka
    Ramūnass// reacted to Remse in Skiltis chemijai   
    Ne. Nebent nori, kad neperžiemotų.
  8. Patinka
    Ramūnass// reacted to lexion in zieminis rapsas   
    Prisiminant naktini purskima
  9. Patinka
    Ramūnass// reacted to Mantas2342 in Skiltis chemijai   
    paskaičiuoji dienas kiek liko iki derliaus nuėmimo po paskutinio purškimo tuo produktu , karencija vadinama.
  10. Patinka
    Ramūnass// reacted to Mantas2342 in zieminis rapsas   
    Dar gali nepurkš , nes rodo , kad nebus šiltų orų dabar tai ir vabalai vangūs bus , va kai atšils vėl ir pradės stiebtis staigiai rapsai tada ir vabalų padaugės tai tada ir nupurkši.
  11. Patinka
    Ramūnass// reacted to vygantas1974 in MTZ hidraulis   
    Na tai gerai kad supratai, sekmes.
  12. Patinka
    Ramūnass// reacted to Audrius90 in MTZ hidraulis   
    Greičiausiai, nes pats pagalvok koks siurblio našumas, o kokie cilindriukai prie siju, plius kokioje vietoje įdėti, jeigu nėra jokio tepalo pristabdymo tai grubiai jau gaunasi su sulankstymu - išlankstymu
  13. Patinka
    Ramūnass// reacted to kestasxxxl in MTZ hidraulis   
    Arba dėžutės redukcinis vožtuvas užverštas, arba gryžtamojo filtras bakelyje užkištas. Pradėk nuo antro, jaučiu nesi keitęs. Sėkmės. 
  14. Patinka
    Ramūnass// reacted to Mantas2342 in zieminis rapsas   
    Rapsas žiauriai geras , savo vakar ir apžiūrėjau , pasišakojęs neblogai.
  15. Patinka
    Ramūnass// got a reaction from Zvanas in zieminis rapsas   
    Šiandienos vaizdelis kovo 1 ka manot apie rapsa?


  16. Patinka
    Ramūnass// reacted to viktorass in Senas Hardi purkštuvas   
    Nu tai turėtum pasižiūrėt kokie purkštukai buvo tam lenkiškam ir jei purkštukai tokie pat tai ir laikydamas toki pat slėgi koki laikiai ant lenkiško nupurkši atitinkamai didesni plota.
  17. Patinka
    Ramūnass// reacted to kinziulis in Senas Hardi purkštuvas   
    5 ha su 1000 litru. Slėgis pagal purkstuku tipą ir vaziavimo greitį
  18. Patinka
    Ramūnass// reacted to dariius 30 in Kaip pradėti ūkininkauti   
    As tai patarciau nedaryt klaidos ir neprasidet su gyvulinkyste, geriau su tevuku auginkit grudus.
  19. Patinka
    Ramūnass// got a reaction from Newsted in Padekit del mtz 920.4 coman rail.   
    Sveiki baigiu pražilti dėl mtz 920.4 coman raill sistemos dinksta trauka apsukos nukrenta iki 1600-1700 po kiek laiko vėl atsiranda, tik užgesinus traktorių. Normali trauka sendiena visai nebeklauso islieka tos pacios 1600- 1700 apsukos. Išvaliau visus filtrus kaip pridera. Gal slėgio daviklis grybauja nežine fiskės visas prapučau kontaktu valykliu, vistiek nieko nepagerejo.Srauto matuokle neseniai nauja nusipirkau, nepagerejo vistiek tai atsirasdavo tai krisdavo apsukos ant kompo jokiu klaidu nemeto. Kas dar gali buti??????
  20. Patinka
    Ramūnass// reacted to lobis in Padekit del mtz 920.4 coman rail.   
    Kazkas panasaus daresi ir mum, tik kad kompe klaida dar mete, kad per zemas slegis reile. Realiai nei mestrai bedos rado nei tie ju kompai ka rode, nes jie turi tik pradini softa ir kazkuriam laikui buvo gave rakta pilnai prieeigai, o dabar mato tik bendrus duomenis bet jokiu live data duomenu....pasijunges kompa bijo traktoriu uzsivesti, programa nereguoja i akseleratoriu ir jokiu kalibravimu.....nors programoje maciau tas opcijas, ir pas mus atseit buvo meistras kuris turi ta pilna programa .....  
    Surasysiu ka darem mes ir meistrai:
    pakeitem absoliuciai visas kuro slangas, filtrus (net du kartus)
    ant filtro kur yra korpuse pompele, ten gyvena voztuveliai, nemegsta net plauko, bet nuo kuro apauga krastai apnasom, reikia tikrinti, plauti ir valyti.
    uz sedynes po palange gyvena kompai, vienas yra su saugikliais, tikrino kontrolke, nors saugikliai buvo geri. Perverze visus laidus, kazkiek buvo laisvi.
    lindo i prieki prie akumu, sveite visas klemas ir ypatingai kruopsciai vale saugiklius ir kontaktus kur desineje priekyje sueina pliusai nuo akumo (tie pliusai eina i traktoriaus gala i kompus).
    lupo veleno ir siurblio padieties daviklius ir fiziskai ziurejo uzdegimo kampus, nes atseit buna kad atsilaisvina veleno skyvas ir nusimusa degimas.....
    is koliko eme ir plove ta suodziu davikli prie kurio visi cia lituojam varzas
    prie vairo yra knopke su traktoriaus vaizdu, nulupus ja, po ja randasi skaitmenine panele. Ten mlia jis sumaige kazkurioje padetyje tris nulius (reiksme buvo kazkas 4xx) sita vieta pamirsau paklausti uz ka atsakinga
    ai, gale prie pagrindinio kompo ziurejo fiskes takelius, nes sako buna uzsilauzusiu. Tikrinom ir prie variklio kur netoli filtru yra dvi apvalios jungtys, vienoje radom kad adatele uzlauzusi takeli buvo, bet kontaktas turejo ten buti...
    tai va po tokiu samaninimu ir sokiu su kardais mes ji vel paleidom darbuotis. O simtomai buvo tokie, kad jis is pradziu ribojo sukius o galiausiai imdavo ir uzgesdavo. Su starteriu neuzkursi, bet su trosu be problemu ir taip gal valandai, gal pusvalandziui ir vel viskas is naujo
     
     
     

     
×
×
  • Create New...