Jump to content

juska

Nariai
  • Pranešimai

    731
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius juska

  1. prieš 20 minutes , Remse pranešimas:

    Šiaip ES ar valstybė turėtų skatinti ir remti smulkius ūkius (iki 15 ha) nebeužsiimti gamybą, o įtraukti į kokius nors aplinkosauginius projektus: daugiametės pievos, žydintis augalai, erozijai jautrių vietų apželdinimai ir taip toliau.

    Tiek smulkus ar stambus visi norim valgyti, o valdžia dideliais žingsniais stambina ūkius, nes Lietuvoje geriausias gyventojas yra   socialinis  gaunantis bedarbio pašalpa.  Greitai pasitrauks smulkus ūkininkai ir atsiras dar daugiau  Daugiamečiu  Pievų  ką  darysim ? Kur dėsim jei nenori mokėti pinigų. ?

  2. 6.3.2.   žaliajame pūdyme nebūtų vykdoma žemės ūkio gamyba (t. y. ganomi ūkiniai gyvūnai, šienaujama žolė, išskyrus žaliosios masės įterpimą į dirvą ir sutvarkymą) einamųjų metų produkcijai gauti. Žaliajame pūdyme auginamas bent dviejų žemės ūkio augalų mišinys iš šių: vasarinių rapsų, rapsukų, garstyčių (baltųjų ir rudųjų, juodųjų), ridikų (aliejinių ir baltųjų, juodųjų), avižų, svidrių, facelijų, grikių, saulėgrąžų ir visų Klasifikatoriaus II bei III grupės augalų, kuris ne vėliau kaip iki einamųjų metų rugsėjo 1 d. turi būti įterpiamas į dirvą ar kitaip sutvarkomas (voluojamas, smulkinamas, skutamas). Prieš sutvarkant žaliąjį pūdymą, nuimti augalų derlių draudžiama. Žaliajį pūdymą galima išlaikyti trumpiau nei nurodyta, jei pareiškėjas prieš žaliosios masės įterpimą į dirvą ar jos sutvarkymą mobiliąja programėle „NMA agro“ Agentūrai pateikia auginamo mišinio nuotraukas
    II ir III grupės augalai visi ankštiniai augalai.
×
×
  • Create New...