Jump to content

Johnas

Nariai
  • Pranešimai

    170
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Johnas reacted to manttys in Ruloniniai presai   
    normaliai sukti tai nemanau, kad daugiau reiks, jei noresi kabliu ir vlu tvirtuma ziuret, tada jo. su 100 ag nepaleksi, bet ramiai tikrai papresuosi.
  2. Patinka
    Johnas got a reaction from playboys in koki traktoriu rinktis???   
    Noreciau suzinoti koki trakroriu vertetu pirkti? Dabar ziuriu i John Deere 6090 rc, case farmall 105 u pro ep ar maxxum 110 cvx, MF 5611.Traktorius reikialingas su frontaliniu krautuvu.Kas zinot pasakykit siu traktoriu privalumus ir minusus.Busiu dekingas 
  3. Patinka
    Johnas got a reaction from Amber in koki traktoriu rinktis???   
    Turim case farmalla 105 u su frontaliniu tai pakolkas jokiu bedu, nors dar ir nedaug dirbta su juo.Siaip viska su juo pasidarom, daugiausiai dirbom su frontalu. Jai idomu tai 105 modelis nuo 45 k prasideda o 95 nuo 42850 eu. 
  4. Patinka
    Johnas reacted to zverukas in koki traktoriu rinktis???   
    Na matai, pas mus jd 6930 apie 5000moto val. Zinau tik hidro jungties kaina kuria patys sugadinom
  5. Patinka
    Johnas got a reaction from Audrius90 in Gal atsiras   
    Tai duok info kokios, kiek metu bent o tai vyrai cia nezino su panele, pone ar mociute susirasineja  
  6. Patinka
    Johnas got a reaction from Augunstas in Gal atsiras   
    Tai duok info kokios, kiek metu bent o tai vyrai cia nezino su panele, pone ar mociute susirasineja  
  7. Patinka
    Johnas got a reaction from Zvanas in MASSEY FERGUSSON   
    As irgi uz belaiptes transmisijas, tolygus greitejimas nuo 0 iki pat 40 ar 50 km/h, jokiu trukciojimu, jokio streso nei traktoriui, nei vairuotojui, o apie patoguma tikriausiai kiekvienas pasakys, kad patogiausia belaipte transmisija.
  8. Patinka
    Johnas reacted to Ramza in Pieno kainos   
    Teisingai Mode sako,nori kad oligarchai valdytu,viska supirktu kaip seniau ponai,visus isvytu,gal pati esi to klano,nemaciau kad smulkus nepriziuretu gyvuliu kas pas juos pievos kitokios,zole kitokia ,noreciau paziuret kaio ten pas tave tvarka gal auksine zole,koki turi zmogus grebli tokiu grebia ,nereikia cia kalbet nesamones,vietos visiems turi uztekt,grazu ziuret kad dar yra tokiu zmoniu kurie dirba,laiko karvute,usiaugina darzoviu,gal norit kad liktu tusti laukai be gyvybes.
  9. Patinka
    Johnas got a reaction from Knislys in koki traktoriu rinktis???   
    Na va parama gauta kaip ir pasirinkom case farmall 105 u pro su quicke x56 frontaliniu ir dar kvernelando sienapjove 3.2 metro isejo. Kyla klausimas toks, ar bus patogu valdyti frontalini su mechanine svirtimi ?Gal geriau vietoj kabinos amortizacijos imti elektriskai valdoma su joystick ant porankio? Po t-30 turetu uztekti to komforto...Dar is smalsumo norejau paklaust ar ta new holland pavaru deze dual command 24x24 turi 4 pavaras jungiamas be sankabos kaip farmall 105 u pro 32x32 ? Ir ar galima lyginti case farmall u pro su new holland t5 serija gal reiketu lyginti case farmall u su new holland t5??
     
    Na va kaip ir viska surasiau. Is anksto dekoju uz atsakymus. Kai tik case'as stoves kieme nufilmuosiu ir galesit ivertinti pirkini 
×
×
  • Create New...