Jump to content

gzhegozh

Nariai
  • Pranešimai

    140
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario gzhegozh paskelbtas turinys

  1. Sveiki, gal kas bandys rašyti su partneriais? Man įdomu būtų sužinoti, kaip būtų apskaitomas įsigyjamas turtas pagal jungtinės veiklos sutartį. Tarkim dalyvauja 2 ūkiai, perka 2 padargus. Ar ūkiai gali pagal tarpusavio susitarimą savo apskaitoje pajamuotis po 1-a sutartą padargą? Ar viską pajamuojasi tik pareiškėjas? Ačiū už atsakymus.
  2. gzhegozh

    Plūgai OVERUM

    Parduodu Overum plugo rėmo prailginimą, kartu su visom kopuso dalim (kelmas, verstuvė, ir kt.). Korpusas su gumine apsauga, su greitai keičiamu kaltu ir keičiama "krūtinėle" (2 karta atrodo). Kaina sutatinė. Vieta Vilnius. Tel. 868052642
  3. gzhegozh

    Kombaino pasirinkimas

    Sveiki, baigiant javapjūtę Claas Dominator 98s (gam metai 1989) (variklis Perkins) užsidegė variklio tepalo spaudimo lemputė. Ant laisvų lemputė dega, ant aukštų apsukų- mirga(arba dega). Kol variklis šaltas- spaudimas normalus (lemputė gęsta), kai įkaista - pradeda kristi spaudimas (mirga/dega lemputė). Gal turite patirties su panašia problema? Ačiū.
  4. prie belarus 1025,5 turim 2,2 m kausa. pilną kviečių pakelia, su žvyru bus sunkiau.
  5. Man per didelis t7 ant mano 50 Ha ir bet to neįkasiu kainos. Kadangi perkamas pagal paramą ir taim NMA kimba, kam toks "galingas" traktorius..
  6. Sveiki, gal galite pasidalinti mintimis apie NH t6 modelį lyginant su kitais gamintojais.. Planuojamas įsigijimas t6.125 (arba 145). Kaip šie traktoriai atlaiko garantinį ir pogarantinį periodą..? pasitaiko kokių rimtų remontų? Gal kas nors esate čipavę tokius ar panašius traktorius.. kokios kainos, kokie atgarsiai ir pan? Ačiū.
  7. Sako: - neturim resursų, per ateinančias kelias savaites turim oatikrinti. ir taip jau 2 men kalba.
  8. Kaip manot, jei paraiškoje nurodyta projekto įgyvendinimo pabaiga - šių metų pabaiga, o paraiška dar nevertinama, ar yra šansų, kad NMA atsiprašys, mušdamasi į krūtinę, ir,kaip moralinį atlygį projjekto įgyvendinimui pasiūlys kažkiek papildomo laiko?
  9. O jeigu pirkimo suma projekte numatyta neviršyja 57.999 EUR konkurso nereikia?
  10. Sveiki, gal galite pasidalinti biokuro kainomis? Turiu kelis Ha laukų kiek apaugusių krūmais, medžiais. Svarstau, kaip iįvalyti pigiau.. Ačiū.
  11. O tai kas iš to prasitęsimo, jei ūkio fin padėtis per metus kardinaliai vis tiek nepasikeis (nei apyvarta neūgtels kelis kartus, nei žemės nuosavos neišgimdysi užstatui)...
  12. Deja nei Swed, nei SEB nei Luminor neduoda, laukiam dar atsakymo iš Medicinos. Gali tekti atsisakyti modernizacijos projekto, jei nieks neduos paskolos..
  13. O gal ponia Dzūkija galėtų pagelbėti su turto inventorizavimu ir pradiniu balansu?
  14. Sveiki, gal kas galite pakonsultuoti, nuo reikia pradėti dvejybinės apskaitos vedimą. Tiksliau nuo kokių dokumentu pildymo pradėti... Turtas: tik pasėliai deklaruoti (žemės dalis yra nuosava, dalis pagal panaudą dirbama) ir kombainas. Chronologija tokia: gauta parama; drklaruoti pasėliai, nupirktas kombainas, pirktas kuras ir pan... Viskas prasideda nuo įrašo Bendrąjąme Žurnale: 1. gauta parama; 2. kombaino įsigijimas; (IT turto kortelės vedimas, nusidėvijimo skaičiavimas ir t.t) 3. kuro įsigijimas; 4. kt. ūkinės operacijos... Ar dar reikia papildomų dokumentų apskaitos pradžiai? nepykit, jei neaiškiai užklausiau..
  15. Sveiki, gal kas turit Claas dominator 98 s user manual ir /ar katalogą dalių (anglų/rusų/lenkų/ lietuvių k.)?
  16. duos visiems 60-tukininkams- nuo valdų modernizavimo liko pinigų.
  17. Džiaugiamės, bet kad nebūtų klaida įvelta tikrintojo, ir nereiktų bereikalingų papilfdomų įsipareigojimų vykdyti, kad "atpirkti" 10 balų... reik aiškintis..
  18. Galite paaiskinti kuriozą... Paraišką pridavėm su 60 balų. O sąraše pagal registracijos kodą matome, kad surinkome 70 balų... Kaip taip?
  19. mane irgi domintų. Kokia kaina?
  20. Pardavejas lenkas yra fiz asmuo, jis nerase pvm sf, tik pirkimo pardavimo sutartį, todel ir pvm jam neidomus.
  21. Dekui uz atsakyma. dar nepaminejau svarbios detales: technika (kombainas) pirktas uz 18 keur, o tai yra daugiau uz 14000, nuo kurios, kaip suprantu, yra prievole registruotis pvmmoketoju ( o kartu ir ,galimai, sumoketi i biudZeta).
  22. Sveiki, gal atsiras galinčių pakonsultuoti PVM klausimu. Šių metų birželio pradžioje sutariau su užsienio pardavėju (fiziniu asmeniu, ne PVM mokėtoju) dėl technikos įsigijimo. Pasirašėm Pirkimo -pardavimo sutartį (lenkišką), bet pinigai nebuvo mokėti, palikti gryni rankpinigiai, nes technika nebuvo paruošta vežimui. PO savaitės uzsiregistravau PVM mokėtoju. Dar po kelių savaičių technika buvo suruošta vežimui (atvežta) ir sumokėti pinigai pavedimu į fiz asmens sąskaitą. Kyla klausimas ir baimės ar nekibs VMI dėl PVM? Dėkui iš anksto..
  23. gzhegozh

    Kombaino pasirinkimas

    Ačiū, Jevgenijau, už atsakymą. apžiūrėjus 1170 kombainą keli niuansai neduoda ramybės: 1. matosi ardytos priekinio tilto bortinės (abi). Ar ten silpni mazgai šių kombainų; 2. po kelių minučių darbo hidrostato siurblys gan stipriai įšilo. Ar čia taip yra su visais hidro statais? Niekad neturėjęs patirties su hidro važiuokle, tai nežinau. 3. būgno škyvas šiek tiek turi laisvumo įtariu per jungiamąją dalį su būgno velenu, kuri yra su išdrožom (šlicais). Ar čia normalus šioks toks laisvumas, kad škyvai laisvai slystų, kai spaudžia spyruoklė? Dėkui.
  24. gzhegozh

    Kombaino pasirinkimas

    Negi nieks neturi patirties su 1170?
  25. sertifikuoti tai suprantama kad galima, bet klausimas dėl Eko išmokų.. Šiais metais naujiesiems, kaip suprantu, nėr galimybės... o kitais metais kokios nuojautos.. ?
×
×
  • Create New...