Jump to content

Kirsticius

Nariai
  • Pranešimai

    72
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Kirsticius

  1. prieš 15 minutes , Amber pranešimas:

    Pasukau išsiaiskinau. Šakių rajono AK 266 naujo derliaus žirniai. Tai 50 tonu pasisariau. 

    Nebūna problemų su žirnių pridavimu AK? Pernai vežiau, tai prisikabino, kad daug pagraužtų, nors tikrai nedaug tebuvo, tai nepriėmė, kitur nuvežiau, nieko nesakė, tai būtų problema priduoti jei pafiksuoji.

  2. Prieš 17 valandų, belarus52 pranešimas:

    O į kalnus kaip reaguodavo?

    Kalną pamatęs tikrai neišsigąsdavo :D Jei rimčiau, tai žiūrint koks kalnas, su pilna tikrai neįvažiuosi, bet pilant po pusę tai nemačiau problemos, pas mus tik tų kalnų nedaug, tai nereikėjo žaisti, jei pas tave vien dideli kalnai, tai gali būt ir problema. Be ja, tavo tas belarusas turi būti su plačiom padangom ir su visais svoriais, nes mes kai prikabinom truputį prie mažesnio belaruso, tai jam sveikatos kaip ir užteko, bet tiesiog užsikasdavo vietoj, nes buvo truputi siauresnės padangos ir truputį mažesnis svoris.  

  3. Prieš 19 valandų, belarus52 pranešimas:

    Sveiki, gal kažkas bandę 3m vederį su lyginimo lenta temt su belarusu 1025? Manau yra bandžiusių tikrai.

    Esam, lyginimo lenta  ir kultivatorius priekyje buvo, be trąšų, tai sėti tikrai galima, didelio greičio nebuvo, bet 8-12km/h ėjo, greitis priklausė kiek įdirbimas buvo leidžiamas ir kiek sėklos bunkeryje buvo.

  4. prieš 28 minutes , Robertas08 pranešimas:

    Sveiki sudėjus į stabdžių bugna diskely-plėstuva-diskelį trūksta 4-5mm ,kad būtų lygus aukštis su stabdžių būgnu(nemoku aiškiau paaiškimt),tad jei įdėčiau viena palaida frikcinį andėkla ar labai sumažės  stabdžių efektyvumas  jei stabdys andėklas į andėklą?

    O tai ne geriau naujus stabdžių andėklus nupirkt? Gi ne kosmosą kainuoja

  5. Matyt pasikabina 4 metrų sėjamąją, pila grūdų, kad net priekis stojas, tada deda kaušą ant frontalinio, prisikrauna svorio, kad pavažiuoti eitų, ko norėt, taip ir nelaiko tas traktorius. Su kiekviena technika taip, kaip dirbsi, taip ir turėsi. Tik nelabai ir aš supratau "Bielkis per sezoną suryja 2500 eu" kur ten reikia kiekvienais metais sukišti tiek pinigų. Taip dirbant nei tas importinis nelaikys.

  6. prieš 25 minutes , manttys pranešimas:

    Manau tik 24 dar ir del sejamosios universalumo. 3, 4, 6m tinka. As 24 naudoju ir tikrai nenoreciau siauriau,bet noreciau davikliu, kad nereiktu grait su hidraulika

    Universaliausias tai tikrai 24 metrų, bet kam neužsidarinėja pusė sėjamosios, tai visados užsėti tą pusė sėjamosios irgi ne variantas, pas mane daug mažų laukų, tai daug persisėja. Tad renkuosi 28 metrų, bus nesunku pakeist ar į 27 ar 30 metrų, jei kada pasikeis sėjamoji.

  7. prieš 30 minutes , grumas pranešimas:

    Manau kad volas geras.

     

    oh gal kas kolegų turit agromash BT serijos diskinį? Kaip atsiliepimai?

    renkuosi tarp agromash, mandam ar rolex diskinių skutikų . Gal patarimų kurį rinktis,?

    Kurį rinktis nepatarsiu, čia pagal skonį, bet turiu agromash 4 metrų, tai jam man trūktų svorio (bet pas mane tik vamzdinis volas) ir kita bėda, kai yra daug augalinių liekanų, ir norisi giliau išdirbti žemę, tai nori kištis tarp disko ir kojos, tai nežinau kaip su kitais gamintojais, negaliu palyginti.

  8. prieš 9 minutes , Eidvis pranešimas:

    tame ir esme, kad turiu pasisejas, tai ir idomu kaip pas kitus :icon-smile: 

    Na tai koks įspūdis? Aš kažkaip irgi kol kas nusivylęs, iš pavasario atrodė nekaip, paskui pasigavo, bet galutiniam rezultate, mažai segmentų, kiek kvadratiniame metre neskaičiavau, tai žiūrėsiu kaip derlius bus.

  9. prieš 52 minutes , Aušra Str pranešimas:

    Sveiki, patarkite. Neišsirenku sėjamosios tarp:

    Horsh pronto dc 4m

    Amazone cirus 4m

    Vaderstat rapid 4m.

    Naujos, kainų skirtumas apie 10000 eurų. Traktorius 200 AG. Laukai nuo priesmėlio iki sunkaus molio, plotai nėra dideli. Žemės įdirbimas noraginis skutikas ir plūgas. Visų sėjamūjų įdirbimas diskinis. Lauksiu nuomonių. 

    Žiūrint kokių laukų daugiau, ar priesmėlio, ar sunkaus molio, jei priesmėlis - tai pronto arba spirit, o jei sunkaus molio - tai rapid.

×
×
  • Create New...