Jump to content

Kirsticius

Nariai
  • Pranešimai

    72
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Kirsticius paskelbtas turinys

  1. Gal kas esat nesenai pirkę naują Kverneland Exacta TL GEO barstomąją?
  2. O kaip tos ukrainietiškos valomosios PSO - 100? Gal kas turit?
  3. Kirsticius

    Grūdų kainos?

    Nebūna problemų su žirnių pridavimu AK? Pernai vežiau, tai prisikabino, kad daug pagraužtų, nors tikrai nedaug tebuvo, tai nepriėmė, kitur nuvežiau, nieko nesakė, tai būtų problema priduoti jei pafiksuoji.
  4. Kalną pamatęs tikrai neišsigąsdavo Jei rimčiau, tai žiūrint koks kalnas, su pilna tikrai neįvažiuosi, bet pilant po pusę tai nemačiau problemos, pas mus tik tų kalnų nedaug, tai nereikėjo žaisti, jei pas tave vien dideli kalnai, tai gali būt ir problema. Be ja, tavo tas belarusas turi būti su plačiom padangom ir su visais svoriais, nes mes kai prikabinom truputį prie mažesnio belaruso, tai jam sveikatos kaip ir užteko, bet tiesiog užsikasdavo vietoj, nes buvo truputi siauresnės padangos ir truputį mažesnis svoris.
  5. Esam, lyginimo lenta ir kultivatorius priekyje buvo, be trąšų, tai sėti tikrai galima, didelio greičio nebuvo, bet 8-12km/h ėjo, greitis priklausė kiek įdirbimas buvo leidžiamas ir kiek sėklos bunkeryje buvo.
  6. Kirsticius

    Paskolos žemės ūkiui

    Bandyk kitą konsultantą, kai man reikėjo technikai paskolos, tai irgi nesusikalbėjau, matyt nesusigaudė nieko, tad ir neėmiau iš ten.
  7. Kirsticius

    Claas kombainai (informacija)

    Kokią ir iš kur žadi pirkti?
  8. Kaip važiuosi, taip ir turėsi, vieniems laiko, kitiems nelaiko :) Jei su balkiniu tiltu ir monopakaba, tai sakyčiau geras traktorius.
  9. Mes pirkdavom jau gatavus, nekniedydavom, tai viskas tvarkoje būdavo, netgi kartais per stori. O kai bus kažkas pašalinis tau viduje, tai manu visko gali nutikti, geriau nerizikuoti.
  10. O tai ne geriau naujus stabdžių andėklus nupirkt? Gi ne kosmosą kainuoja
  11. Matyt pasikabina 4 metrų sėjamąją, pila grūdų, kad net priekis stojas, tada deda kaušą ant frontalinio, prisikrauna svorio, kad pavažiuoti eitų, ko norėt, taip ir nelaiko tas traktorius. Su kiekviena technika taip, kaip dirbsi, taip ir turėsi. Tik nelabai ir aš supratau "Bielkis per sezoną suryja 2500 eu" kur ten reikia kiekvienais metais sukišti tiek pinigų. Taip dirbant nei tas importinis nelaikys.
  12. Kirsticius

    Grūdų kainos?

    Klausimas tiems kas pardavė iš kiemo, ar pirkėjai išsivežė grūdus? Pas mane jau trys savaitės neišsiveža, o žadėjo greitai...
  13. Universaliausias tai tikrai 24 metrų, bet kam neužsidarinėja pusė sėjamosios, tai visados užsėti tą pusė sėjamosios irgi ne variantas, pas mane daug mažų laukų, tai daug persisėja. Tad renkuosi 28 metrų, bus nesunku pakeist ar į 27 ar 30 metrų, jei kada pasikeis sėjamoji.
  14. Gyvai mandamo nesu matęs, bet agromasho kojos atrodo tvirtesnės.
  15. Kurį rinktis nepatarsiu, čia pagal skonį, bet turiu agromash 4 metrų, tai jam man trūktų svorio (bet pas mane tik vamzdinis volas) ir kita bėda, kai yra daug augalinių liekanų, ir norisi giliau išdirbti žemę, tai nori kištis tarp disko ir kojos, tai nežinau kaip su kitais gamintojais, negaliu palyginti.
  16. Na tai koks įspūdis? Aš kažkaip irgi kol kas nusivylęs, iš pavasario atrodė nekaip, paskui pasigavo, bet galutiniam rezultate, mažai segmentų, kiek kvadratiniame metre neskaičiavau, tai žiūrėsiu kaip derlius bus.
  17. Kirsticius

    žiemkenčių buklė

    Viskas turėtų būti gerai, man pernai birželio 13 išguldė javus, kaip su volu buvo praeita, o galutiniame rezultate daugiau derliaus buvo, nei kur stati stovėjo, ir klasė, nuo antros iki ekstros.
  18. Žiūrint kokių laukų daugiau, ar priesmėlio, ar sunkaus molio, jei priesmėlis - tai pronto arba spirit, o jei sunkaus molio - tai rapid.
  19. Mes nepylėm, tikiuosi anksčiau kas dirbo irgi nepylė nieko panašaus...
  20. Taip, nusispaudžia iki galo, šiandien nusiorinom, matysim, kaip toliau dirbant bus.
  21. Kai perki dėvėtą techniką, tai nežinai kas buvo daryta :) Nesenai nusipirkau, tai nesinori laukti, kol kas išlįs.
  22. Kas galėtų būti JCB teleskopui stabdžiams, kartais iš pirmo karto nuspaudus sustoja, bet nori po truputį judėti į priekį, perspaudi iš antro karto, viskas gerai, stovi. Juos reikia kaip nors nuorinti, ar kas kitas čia?
  23. Kirsticius

    žiemkenčių buklė

    Kurioje kontoroje čia tokia kaina?
  24. Mielas kolega, Žemaitija ne vien tik Klaipėda, o ir daugiau miestų, tiek pernai, tiek užpernai du mėnesius neturėjom kritulių, o ir dabar, savaitgalį vienur 2mm prikrapnojo, kitur 15mm.
  25. Šiemet sėdamas su rapidu prikėliau akėtėles, kad tik vos vos brėžtų,kartais ir padangos matosi, tai kol kas visai normaliai laikosi per tuos vėjus, niekas nepusto, o kitur didžiausi sūkuriai laukuose.
×
×
  • Create New...