Jump to content

Mantas2342

Nariai
  • Pranešimai

    5575
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    31

Atsakymai kurių autorius Mantas2342

  1. prieš valandą, panjabis pranešimas:

    Kaip darot su fenix ant pupu, purskiat pries sudygima ar po? Purksciau dabar, bet rodo salnas, lyg yra kazkokia nuomone kad tada blogiau veikia.

    Prieš sudygimą purškiu, temperatūra fenixo plėvelei ant dirvos susidaryti įtakos neturi, tik tiek , kad dėl tų šalnų tai nežinau tiksliai ar turėtų įtakos efektyvumui.

  2. Sveiki turiu klausimą apie seną hardi purkštuvą, 6 membranų siurblys. Žodžiu siurblys perrinktas, purkštukai , filtrai švarūs . Net nenori nei maišyt nei biškio slėgio kelt , net siurblį su filtrais vandens nėra, bandau galvot gal paskirstytojas ar slėgio reguliatorius kaltas. Bet klausimas gal kas turit patirties kaip patikrinti? Ir beje sukant ratuką slėgiui didinti jis tik sukasi ratu , bet neužsisuka iki galo , kad užsikeltų slėgį gal būt ten bėda?

    Ačiū už pagalbą

  3. prieš 35 minutes , niino pranešimas:

    Pas manes 5 dienos vesios + lietus

    Pas mane nerodo to lietaus tiek daug , kad kažkokios baimės būtų išsiplovimui tai nebijojau ir tręšt, o paaugę tiek javai tiek rapsai, jeigu jaus deficitą maisto nuo pradžių , po to bus pasekmės.

  4. prieš 6 minutes , niino pranešimas:

    Dar netresiau, bent tokia agronomu rekomendacija. Vidu temp. 7,8 C dirvozemio + atsalimas ateina ...

    Kad 2 dienas bus vėsiau tai trąšom nieko blogo nepadarys + jeigu ir pabersi , tai tau valgys jį tik po 5-7 dienų tai ir praeis tas atvėsimas ir kai vėl užšils turės augalai kuom maitintis.

  5. Mano receptas tokiems tai azotas startinė dozė po 200kg/ha, po to krūmijimosi metu dar ccc 1l/ha + Mn,Zn,Cu ir biostimuliantai turintys dar mikro su aminorūgštim ,polisacharidais ir citokininais. Turiu ir aš silpnų tai prikelsiu . Aišku orai irgi labai įtakoja, jeigu uždžiovins tai nepadės  šitas mišinukas.

  6. Prieš 10 valandų, Zilvis55 pranešimas:

    Poselius per žiemą išdirbsiu noraginiu ir sesiu pupas su rapid.

    Kokios patirtys del dirbimo su noraginiais? Kokiu gyliu dirbate? Su sparnais ar be?

    Glifosato po tarpinių niekur nėra poreikio naudot?

  7. prieš 37 minutes , UK. POVILAS pranešimas:

    Gamtos neapgausi, kol žemė šalta ir augali kad ir leidžia naujas šaknis bet jie viso azoto taip greitai nepaims, tai kur prasme taip anksti tręšti?

    Plius ,kad ir leidžia naujas baltas šakneles tai dar nereiškia,kad ir valgo. Valgo tada kai jos būna su mikro pūkeliais, šaknelėm ir pilnai aplipę žemėmis ,va tada gali sakyt ,kad jau valgo maisto medžiagas.

×
×
  • Create New...