Jump to content

bonny

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilnius

bonny pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. bonny

    Triušių ligos

    Vakar buvo trūkęs pūlinys, tai viską išvalėm, dezinfekavom. Dabar laukiam kol visai sugis ir ataugs plaukai (pradėjo slinkti nuo kaktos kelias dienas prieš trūkstant puliniui).
  2. bonny

    Triušių ligos

    Na, valėm pūlinius, šėrėm vaistažolėm (pagrinde čiobreliai) ir jau pirmadienį, jei gerai prisimenu, jai jau buvo žymiai geriau. Antibiotikų (parduotuvinių) nedavėm. Šiaip čiobreliai turi stiprių antibiotinių savybių, tai gal jie padėjo. Arba triušė tiesiog stipri. http://kauno.diena.lt/naujienos/sveikata/sveikata/pakaitalu-sintetiniams-antiobiotikams-gamtoje-apstu-sarasas-378243 http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/ode-naturaliems-antibiotikams-arba-kodel-vis-gydytojai-siulo-sintetinius.d?id=60971677
  3. bonny

    Triušių ligos

    Gyva, jau guvi, sveiksta:)
  4. bonny

    Triušių ligos

    Akys jau visai be pulių, nosis nebebėga. Patinusi galva dabar pasidarė nebe kieta, o minkšta.
  5. bonny

    Triušių ligos

    Triušė maistą visą suvalgo, ryte kai nešiau morkas savo griebė iš rankų. Šiandien akys jau buvo gražios, be pulių. Žiūrėsim kaip bus toliau.
  6. bonny

    Triušių ligos

    Maistą kol kas visą suvalgydavo, šiandien tik truputį pakramsnojo... Kadangi šeriu daugiau link vakaro, ryte žiūrėsim ar valgė. Taip pat kartai triušė dreba, lyg jai šalta būtų..
  7. bonny

    Triušių ligos

    Kolkas tik valom pulinius iš akių, dezinfekuojam ir duodam įvairių vaistažolių su antimikrobinėmis savybėmis, antibiotikų nebeturim, pirmadienį pirksim.
  8. bonny

    Triušių ligos

    Valgo normaliai, tik gal kiek apatiška yra.
  9. bonny

    Triušių ligos

    O dėl ko galėtų pūliai atsirasti?
  10. bonny

    Triušių ligos

    Na, deja, triušis svarbus.. Ši patelė pirmoji kurią įsigijom ir auginsim iki mirties.. O ir triušių pas mus nedaug - patinas, dvi patelės ir maži triušiukai (po 2 patelių vadas kasmet). O jeigu ten pūlinys, tai kaip tiksliai ten reiktų pradurt? Gal reiktų plaukus toj vietoj apkirpti? O jei pradūrus pasirodytu kraujas - tai reikštų, kad ten ne pūlinys ar tiesiog būtume į kokią kraujagyslę pataikę?
  11. bonny

    Triušių ligos

    Tada tikriausiai ir bus pastereliozė, bandysim gydyt antibiotikais. Triušės galva kieta, neturėtų būti pulinys
  12. bonny

    Triušių ligos

    Triušės gerklėj svetimkūnio nėra. Kairė akytė truputį papuliavus, o dešinė nosės skylė yra pabrinkusi, kartais girdisi, kaip triušė švogždama traukia orą, lyg būtų nosis užsikimšusi. Juodo triušiuko kailis, kur matosi, yra papešiotas, buvo viena pikta triušė, dabar ji iškelta atskirai.
  13. bonny

    Triušių ligos

    Ačiū, žiūrėsim.
  14. bonny

    Triušių ligos

    Miksomatoze ji jau yra persirgusi prieš du metus ir kiek pas mane yra buvę miksomatozės atvejų, niekas nepatindavo, tik rausvi gumbai būdavo...
  15. bonny

    Triušių ligos

    Prieš kelias dienas pastebėjau, kad patino triušės galva, šiandien atrodo dar baisiau. Kas čia galėtų būti, kaip būtų galima išgydyti?
×
×
  • Create New...