Jump to content

Edvisss

Nariai
  • Pranešimai

    64
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    kretinga

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Edvisss pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. Edvisss

    GEDIMAI

    o kur ta varza rast prie varikliuko, beje gal zinai kur tikslai pats varikliukas yra?
  2. Edvisss

    GEDIMAI

    Gal kas zinot ar buvot susidure su kondiskes problemom, nepasileidzia (neisijugia ventiliatorius)jis man, saugiklaii geri, rele veikia, srove I jungikli ateina. Liko tik pati varikli patikrint daugiau nebezinau.Valra 8150
  3. Sveiki, chebra pasidalinkit foto, kaip esat pasidare tentui suvynioti, nelaipiojant ant priekabu, norisi ideju, gal kas geriau parodys nei kad sugalvojom.
  4. Edvisss

    GEDIMAI

    ne blekos ten nepriseisi uzdeti, domina ar kas esat bande kazkokius spec.klijus kuro bakams klijuot?
  5. Edvisss

    GEDIMAI

    Situacija tokia Valtrai 8150 ties bako ausim yra skyle ar itrūkimas tad pripylus daugiau kaip puse bako kuro jis ima taskytis, gal zinote kazkokiu spec kliju kuriuos ismeginote ir tikrai laiko beje bakas metalinis. Virinti nenorim nes daug darbo ji isimt.
  6. Paklibint nepabandziau, o is po peiliuku laikikliu zemes isvalautai normaliai jie ten yra.
  7. Sveiki, net nebezinau kodel lieka sitokia juosta, pries tai pjaudavo gerai nelikdavo aisku buvo daug zoles o pastariejo du laukai tokie nevyke, peiliukai nauji, diskai stovi normaliai ant zoles kaip matot nevaziuoju apsukos 500 ir daryk ka nori lieka ir viskas net sienapjove "inesiau" siek tiek I rato puse, gal turit ideju? Beje kaip patys kabinat, kaip suprantu sienapjove neturi buti vidury rato o turi buti prie pat?
  8. Sveiki reikia info kaip naudotis amazone am-1501 trestuvu,kiek zinau sis trestuvas yra su svarstyklemis. kaip nustatyti normas ir suderinti su greiciu, kokiame aukste turi buti pakeltas. Nezinau viso to nes dar neteko nei karta tresti o savininkas yra isvykes tai negali parodyti kaip ka, o tresti nori. Sorry jei kartojasi klausimas.
  9. Edvisss

    Šilauogės

    sodinama bus tikrai nemazai tai su kastuvu ne. Gal foto turi kaip pavyko su ta svaidomaja bulviakase, ar uzteko gylio ir plocio?
  10. Edvisss

    Šilauogės

    Andrys, tai pasakyk daugiau tu budu?
  11. Edvisss

    Šilauogės

    Kaip paruosiate zeme silauogiu sodinimui, kasate griovi su ekskavatoriumi ar ariate su kokiu misko plugu, ar kokiu kitu būdu?
  12. Gal kas zinote ar eina 2-PTS9 priekabai pakeisti tik pusaši o ne visa tilta?
  13. Gal kas buvote susidure su tokia problema, nebeveikia valtrai 8150 zuikis(jeigu taip galima pasakyti), mygtukai tie du kur perjungineja begius neismynus sankabos. Rankenele buvo nuimta kaip ir viskas tvarkoje, gal kas buvote susidure su siuo nesklandumu.?
  14. Jei gali prisek is naujo faila, nes šis nebegalioja.
  15. Nesamone parasei, tikrai taip nereikia, Vaivada.
×
×
  • Create New...