Jump to content

solaris

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Siauliai

solaris pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. N a sebe kalbejau realiausias variantas jai turi gyvenamaji busta uzhtatai pasiemi paskola ir stataisi jegaine, zhinoma jai nebijai rizikos, o del zemes ar ukiniu pastatu uzhtatymo jie neina y kalbas. P.s Kam ydomu radau kad vyks konferencija kaune spalio 26, labiau mokslinio pobudzio nei verslo, susijusi su atsinaujinancia energetika detalesne informacija nuorodoje: ( http://www.technologijos.lt/n/pranesima ... as?l=1&p=1)
  2. del jegainiu elementu radau tokia nebloga duomenu baze ten galima rasti daugelio kompanju foto elementu pagrindinius duomenis kurie paremti realiais tyrimais o ne paskelbti pacio gamintojo, http://www.photon.info/photon_site_db_s ... iveID=1242. O kas del foto elementu amortizacijos kiek teko dometis tai radau maziausia vokieciu firmos 0,7% kasmetinis nusidevejimas.
  3. Y seminara deja nepavyko nuvykti del paskutine minute iskilusiu problemu apgailestauju
  4. Kadangi cia daugelis kalba apie saules jegaines tai kaip tik nusprendemr ryt vykti y seminara apie saules jegainiu statyba(http://www.expozona.lt/conference2/sitemap/558/) gal turite kokiu specifiniu klausimu kurie butu aktualus visiem isanksto dekoju
×
×
  • Create New...