Jump to content

elona

Nariai
  • Pranešimai

    70
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    panevezys

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

elona pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. elona

    Česnaku auginimas

    Neskubekite jus po 4.5lt uz kg pardave dziaugtis,nes cesnakai bent jau Panevezio kraste tai neuzaugo pas visus,beveik.Tai reiskia ,kad kainos bus dideles,nes bus cesnaku stygius
  2. Labas,zinau ,kad paklausiu jau eilini karta sioje temoje,bet nera laiko skaityti visko.Tikiuosi suprasite. Dirbu 3ha,reikia traktoriuko,kad artu,frezuotu,smulkintu auksta zole,purkstu.Koki rekomenduotumete ar kiek AG reiktu?Be AG,gal dar kokiu svarbiu parametru yra,kuriuos reiktu zinoti,pries isigyjant?Kiek viskas apytiksliai kainuotu,su padargais? Kas Lietuvoje prekiauja,padevetais?Turiu galvoje rimtesnius prekiautojus,kurie visiskai sugriuvusio,neismananciam,neisudytu.Kur detaliu gauti,anksciau ar veliau reiks?
  3. elona

    Česnaku auginimas

    Lietuvoje isalas,visada,apie 0,5-1 metra.Zieminiai visada ziema susala i kaula.Ir visada pavasari sudygsta ir uzauga.Jei nebutu isalo,va tada butu liudniau.
  4. elona

    Smidrai

    Siame forume reklamuotis galima tik skelbimuose.Del to ,jei kam reikia kokios info,prasau rasyti i pm,zinute.Ten viska parasysiu ir tel. ir internetini tinklapi ir t.t.
  5. elona

    Smidrai

    As prekiauju auksciausios klases sodinamaja smidru medziaga is Olandijos
  6. elona

    Česnaku auginimas

    Pas mane taip pat miega.Tik lenkiski,tokie labai didelem galvomis,turguje pirkti, isdyge po sprindi,nors sodinti buvo veliausiai
  7. elona

    Česnaku auginimas

    Tai valio,kad pelenai sarmina,cesnakai megsta sarminga dirva.Pelenuose gi labai daug fosforo,kuris reikalingas isisaknijimui,kalio,sieros ir t.t.Mendelejevo lentele vienu zodziu ir nera azoto,kurio nereikia velyva rudeni.Man atrodo ,kad ir molingai zemei labai puikiai tinka pelenai,nebent kazko ten per daug buna ar kokia nepageidaujama reakcija vyksta, del ir taip jau,sarmingo dirvozemio?
  8. elona

    Česnaku auginimas

    O del ko,jei nerugsti zeme,pelenai nepades?
  9. elona

    Daigu auginimas

    Patarkit kur galima isigyti didesni kieki daigyklu,pigiai.bandau pasigooglinti,bet nieko nerandu Aciu
  10. Taigi pasiskambinkit.Jei neuzaugo,tai neuzaugo.Ten ne maxima gi
  11. As pirkau uz 7lt sekla,gerai izdziuvusius,siemet.Pasirasem sutarti,kad supirks tam tikra kieki(Pvz 100kg perki,tai uzaugs apie 500-600kg),B kategorijos,virs 3 cm skersmens, uz 5lt.Jei A kategorijos,virs 4.5 cm,tai uz 7 ar 8lt. Isdziuvusius aisku
  12. Taigi prasigooglinkite telefono nr.susirasite ir pakalbekite.As nesu kazkoks atstovas,kad kalbeciau uz kitus.
  13. As istojau.Noriu pasiziureti ar kas nors is to iseis.Jei iseitu-butu naudinga visiems smulkesniems augintojams.Nebandysi-nesuzinosi.Tuo labiau,kad nieko neprarandu istodamas.O jei kas nors nepavyktu jiems,nepirktu uzaugintu cesnaku,tai gi kazkur kitur parduociau ar taip ar taip.
  14. elona

    braskininkai

    Jei sodinti frigo,saldytus, aukstesnes kategorijos A+,A++ daigus, (kurie yra dauginti is super elito,kuri gali tureti,tik braskiu ukiai, kurie turi licenzijas daigu dauginimui.Lietuvoje tokiu nera,kiek zinau),tai jau uz 6-8 savaiciu bus neblogas derlius.Siemet sodinau geguzes 9,o pirmos uogos prasidejo,jau birzelio 8 diena.Greiciausiai del labai silto geguzio,kuris pernai buvo.
×
×
  • Create New...