Jump to content

nerijus69

Nariai
  • Pranešimai

    66
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

nerijus69 paskutinį kartą gavo apdovanojimą Spalio 21 2022

nerijus69 paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    akmene

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

nerijus69 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

3

Reputacija

  1. Sveiki. Ar niekam nėra buvę buvę, kad ritės netolygiai paduoda būtent pupų sėklą? Sėjamoji ne Kurt, tačiau Kurto ritės, panašu, kad pupa, nors ir liežuvėliai pakelti ant vieneto(paleidus netolygumas didėja) praslysta pro ritės dantukus.
  2. nerijus69

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Akmenės krašte parduodamos pupos Fuego, sėklai. Tonos kaina 290 eu. Priklausomai nuo kiekio ir atstumo, galimas susitarimas dėl atvežimo. +37061147981.
  3. Gal kas pasidalintų lexion 480 dalių katalogo nuoroda? Ačiū.
  4. Tai čia prie viso šito dar sutinki dirvas kalkinti?
  5. Jei žmogus rimtai ketina užsiimt perdirbimu, 100000 neužteks. Tarkim daržininkystės kryptis. Ankstesnė jaunojo ūkininko parama 40000. Ar Marijau manai, kad su tokia suma galima kažką pradėti?
  6. Tai žiaurūs reikalai 100000 išleist perdirbimui.
  7. Jei teisingai informavo, už perdirbimą balus duoda tik jau užsiimantiems perdirbimu
  8. nerijus69

    Claas kombainai (informacija)

    Gal pakomentuotumėt kokio čia sensoriaus gedimas lexas 480. Taip pat gal kas apšviestų kaip būtų galima apžiūrėti rotorius. Rotorių priekius suprantu apžiūrėt galima per bunkerio angas. Kitas klausimas, apžiūrėto varianto rotorių galiniai reduktoriai besisukdami šiek tiek primena betono maišyklės garsą. Tai normalu? Ar turi būti išvis koks triukšmas iš jų?
  9. nerijus69

    Claas kombainai (informacija)

    Tai va ir sprendžiu kurį imt, nes neretai 480 pigesnis. Hektarų tai tik šimtas, bet prie to neprisirišu, nes kombainą planuoju įsigyt ilgam.
  10. nerijus69

    Claas kombainai (informacija)

    Kalbėdamas apie švarumą turėjau galvoj šiaudų masėje užsilikusių grūdų išpurtymą. Turbūt kiekvienas galim pasakyt kiek planuojam, bet dažniausiai niekada taip nebūna. Nuo 5 iki 9 t., mano laukuose kviečių byra. Kad geras 450 ir 460, neabejoju ir į juos nespjaunu. Netgi dairausi ir šių modelių, bet klausimas, kodėl liaudis vengia rotorinių?
  11. nerijus69

    Claas kombainai (informacija)

    Bet Mantai turbūt neturėjai 480 to. Kiek pasirinkau info apie rotorinius- našumas ir kūlimo švarumas jų stipriosios savybės prieš kratiklinius. Iš blogųjų savybių lyg drėgnesnių nepakula, o taip pat jei užsikimštų, tektų visą dieną atkišinėt. Tai va tokia mano surinkta info, kiek ji teisinga, gal kas pasidalintų.
  12. nerijus69

    Claas kombainai (informacija)

    Gerą vakarą. Renkuosi kombainą nuo 30 iki 50 štukų. Gal kas turi patirties su rotoriniais? Kas su jais negerai?
  13. Sveiki. Kas žino- Renault Ares 815, kaip tikrinamas tepalo lygis pavarų dėžėje. Yra stikliukas, tačiau nėra graduotės. Ar ji ten turi būti. Tikrinama užvestam, ar priešingai. Ačiū.
  14. Apie kurį modelį kalbama? Ieškau wso, jis geriau sukas, bet įdomūs ir kiti modeliai.
×
×
  • Create New...