Jump to content

Greenas

Nariai
  • Pranešimai

    308
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Greenas

  • Gimtadienis 09/07/1982

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    http://www.dujupatrankos.lt/.

Miestas

  • Miestas
    Vilniaus r.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Greenas pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

0

Reputacija

  1. Elektroninė parduotuvė www.kaimolaikas.lt
  2. Greenas

    Apsauga nuo vilku...

    Jei vilkai ateina tik iš miško, kuris yra už 10 km, tai daryčiau taip: vakare pašaudyčiau arčiau miško, tada palikčiau ir nustatytčiau (elektroninė baidyklę), kad išautų keletą šūvių naktį į miškų pusę bet nuo ganyklos ir perspėčiau kaimyną, kuris yra už 50 m. ir miško pusėję. Dovanojame dažnai savo klientams ausines, ausų kamštukus galime padovanoti, jei visas kaimas nuspręs naudotis mūsų paslaugomis arba įsigys garsinių baidyklių su priedais. Kas 10 min. yra labai tankus šaudymas ir jo baidant vilkus tikrai nereikia. Taip intesnyviai naudoja atliekų aikštelės apsaugai nuo kirų, varnų.
  3. Greenas

    Apsauga nuo vilku...

    Įdomu kuri teisė yra viršesnė ar galimybė imtis priemonių ir saugoti savo turtą ir verslą, ar ramybės trikdymas laukinių žvėrių, tikrai nežinau. Gal galite nuorodą atsiųsti dėl tu gamtosauginių reikalavimų ir taisyklių, būčiau dėkingas, ačiū. Šaudyti kiaurą parą nėra tikslo. Skirtingi žvėrys skirtingu laiku ateina. Tai reiškia, kad vilkas, šernas, kai kurie paukčiai ateina naktimis. Likusieji paukščiai daro žalą dienomis, todėl matyti, kad reiks šaudyti kiaurą parą ir ištisus metus būtų netikslinga.
  4. Greenas

    Apsauga nuo vilku...

    atsakant į tavo klausimus: vieno šūvio kaina yra apie 0,003 ct dujų. Jei baidytum žvėris atlikdamas po 6 šūvius į valandą ir baidytum 10 valandų per parą, tai mėnesio išlaidos gautusi apie 5 eur su mechaniniu modeliu ir apie 7 eur su elektroniniu modeliu (nes naudojama energija akumuliatoriaus). Jei baidytum metus, tokiais pat periodais 10 valandų per parą po 6 šūvius kas valandą, tai gautusi apie 52 eur su mechanine ir apie 81 eur su elektronine. Jei padalintum iš visos bandos ir gaunamos išeigos: mėsos kg, vilnos, odos, sūrio kg jei melžiamos, tai ir būtų tavo išlaidos savikainai. Kaimynus dažniausiai perspėja ir mes tą rekomenduojame padaryti. Mums dirbant su patrankomis ir jas pristatant ir instruktuojant naudojam ausų apsaugas, tą ir rekomenduojame, kas dirba su jomis.
  5. Greenas

    Apsauga nuo vilku...

    vilkus reikia baidyti nukreipiant patrankas į miškus, tai galima tą atlikti toliau nuo savų gyvulių ganyklų, bet jau įpsėjant vilkus, kad yra šaudoma.
  6. Greenas

    Apsauga nuo vilku...

    Tai, kad sėkimgai apsaugom gyvulius ganyklose Šilalės, Kupiškio rajonuose.
  7. Greenas

    Apsauga nuo vilku...

    www.dujupatrankos.lt nuoma ir pardavimas, jei kam reiks, padeda, ir veiskimga apsaugot savo gyvulius.
  8. Greenas

    šernai nukūlė avižas

    O kaip dirbate (baidote) su patranka?
  9. Greenas

    šernai nukūlė avižas

    Sveiki. Vienos priemonės apart šautuvo šūvio nėra, kuri atbaidytų šernus. Problema yra kompleksinė ir turi būti daroma kompleksiškai. Žmonės kurie perka mūsų www.dujupatrankos.lt, jas naudoja po kelias ant lauko, naudoja kvapus, lempas. Taigi, kaip daryti ir kiek patirate nuostolių skaičiuoti ir spręsti Jums.
  10. Greenas

    Sukčiukai

    Manau sveika dar tokius būtų gydyti, jei jau atvažiavo duoti šakes ar šiupelį, paimti raktelius visai dienai ir tegul padirba, tada po darbo, kai jau rankos bus nusvirę duoti moralo, kad užsidirbti galima ir taip. Aplamai būtų gerai taip ir klerkus auklėti, kurie atvyksta be perspėjimo į ūkį, duoti paravėti, ar kažką panašaus, bet visą dieną, kad suprastų, kad maistas ateina ne iš popieriaus, bet iš žemės.
  11. nei viena priemonė apart šautuvio šūvio nėra 100 proc. apsaugant turtą nuo šernų, dėl to norint pasiekti maksimumą apsaugai turit naudoti kompleksiškai priemones. nežinau dėl dezodorantų, bet mūsų klientai naudoja ir tepalus ir mūsų patrankas (www.dujupatrankos.lt) ir dar lauką su saulės bataraikomis kur lempos įsmeigiamos yra apsatato, pilna visur jų pirkti.
  12. Greenas

    Pieno kainos

    investicijos manau turėtų būti skaičiuojamomos ūkio veiklos ilgu laikotarpiu (3-10 metų). ką darote kad sumažintumėte pašarų savikainą? kaip galvojate ar žmogus dirbdamas su pašarais įtakoja pašarų savikainą? p.s. ar bandėte mūsų puslapyje kaimolaikas.lt savikainos skaičiouoklę?
  13. Greenas

    Pieno kainos

    kas daugiausia sudaro savikainoj, kad tokia aukšta jau perskaičiuoto?
  14. Greenas

    Pieno kainos

    perskaičiuoto?
×
×
  • Create New...