Jump to content

poilsis

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Prisijungė

Apie poilsis

  • Gimtadienis 07/08/1971

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    bitininkystė

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    http://www.nameliaisventojoje.lt

Miestas

  • Miestas
    Šventoji

poilsis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. poilsis

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Jau esu rašęs nedarykite padedamu narvų ant skersinių , labai renkasi nešvarumai. Darykite kabinamus prie viršaus arba tarp skersiniu.
  2. poilsis

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Pigiai ir gerai - taip nebūna ir dar ilgaamžiai
  3. poilsis

    TRIUŠIŲ NARVAI

    nuvarau y statybu duona ir nusiperku sieta 1x2 cm ir 2mm storio dugniu ir rami galva o sonam 2x2 ir nebutinai kuo storesnes. surisi tokes diezes su viela ir sudedi keleis aukstais. sukali karkasa arba surenki is gipso kartono profilio tokius kaip lentynas ir pritaisai latakus pvc plokstes. pvz as zadu daryti tokio tipo narvus tai ju auktis butu 210cm tai virsutinis aukstas 50 cm poto eitu kas 70cm balkiukai. nuolydis 15 cm ir kokie 3-5 cm tarpas tarp plokstes ir balkiuko. nu ka poto sudedi narvus kaip kokes dezes Narvus nestatyčiau ant skersiniu, žymiai geriau yra narvus kabinti už viršaus. Pas mane padėta tik ant 2,5cm pločio skersinuko vistiek labai renkasi nešvarumai
  4. poilsis

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Naudoju 1,6mm ir 2mm vielos dugnus ne pilnai metus. Ant abiejų dugnų triušiai jaučiasi normaliai. Ant 2mm vielos dugno ar vienas, ar penki triušiai dugnas švarus. Ant 1,6mm vielos dugno jeigu vienas triušis tai dar nieko, bet jeigu daugiau tada dugnas labai prisivelia pūkų ir labai sunkiai valosi ko negalėčiau pasakyti apie specialų 2mm vielos tinklo dugną šis valosi puikiai.
  5. poilsis

    TRIUŠIŲ NARVAI

    siaip tas tinklas yra is 2mm storio vielos ir 2x cinkuotas. Pvz "senukuose" is 1.6mm vielos ir 1x cinkuotas, o kaina skiriasi gal nepilnai 2Lt/m2. Siaip medines yra trumpalaikes.Nes triusiai jau labai grauzia, isigeria slapimas ir t.t. Būtent 2mm storio vielos ir 2x cinkuoto nera taip lengvą gauti. Klaipėdoje visas įmones ir parduotuves išmaišiau nėra. Gaminausi iš 1,6 mm vielos dugnus ir ( kažkas jau minėjo) gavosi š..... palyginus su 2mm vielos tinklu.
  6. poilsis

    Triušių auginimas

    Pirmas mano džiaugsmas. Pirma vada 9 triušiukai 3 mirė.
  7. Gali pamatą daryti ant viršaus, bet sugręžiok kas 1m ar 1,5m sudėk armatūrą , surišk viska į vieną visumą ir pilk.
  8. poilsis

    kombikorma

    Ar galima koudijs feed kombikormą penimiems šerti besilaukiančias ir žindinčias pateles.
  9. Šis plakatas labai tinka Michailovo metodui
  10. poilsis

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Jūsų pastebėjimas pasitvirtino, aplink narvus šlapia.
  11. poilsis

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Gal turite informacijos kas prekiauja Žemaitijoje.
  12. poilsis

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Ten lentyna. Jos pagrindinė paskirtis kanistrui su vandeniu.
  13. poilsis

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Šiandien švenčiam įkurtuves. Ėdžios yra tarp narvų, kaip buvau pavaizdavęs brėžinį. Grindų akutės 12x24 storis kažkur 1,5-1,6 kaina vieno kvadrato 18lt. Sienos, lubos 25x25 kaina 9,5lt. Durelės narvuose yra po viena, ten kur yra angos tai ten paruošta vieta šerykloms (vos neparašiau kaip bitininkas MAITINTUVĖMS)
  14. poilsis

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Čia svarbiausia kad sriutos nubėgtu, tą tarpą didesnį palikau kaip tik kad Š lengviau būtų išstumti, nes tie 15cm tikrai nepadės kad Š riedėtų.
  15. poilsis

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Pirmas blynas truputi prisvilęs, bet kentėti galima. Sąmata rėmas su latakais 300lt, šeši narvai viršui,šeši apačioj 350lt na ir keturi lizdai skaitykim koks 50lt. VISO:700lt. Narvų išmatavimai 68-51-39cm
×
×
  • Create New...