Jump to content

daeras

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Trakseliai

daeras pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. daeras

    Šaku smulkintuvai

    Tokio tipo apsauga tuom ir bloga kad uzsivalcuoja. Reikia kad nutraukiamo varzto apsauga butu nutraukiama tarp dvieju plokstumu, varztas kad truktu pusiau, o ne i 3 dalis..
  2. 1,76t tuscia mase, su kuru, tepalais 2,02. Taip dokumentuose raso apie T25A.
  3. ri priekaba pupsikas normalia pavelka, nes svoris 2t, japonas is misko nieko neisvilks. Japono darbinio dantraciai smulkuciai, byra jei kabini galingesni padarga. Bet japonai turi ir geru pliusu. Komfortas nepalyginamas, vaziuoji atsiloses, smagu ziureti.
  4. Teks ieskotis plazmos, nes nebegaunu metalo staklem pjukliuku, gal kas turite priglaudes is rusu laiku? Nupirkciau.
  5. Is Jusu klausimo matosi kad traktorius jau suluzo, issiardykite ir kazka rasite, kam klausinejate...?
  6. Na nenoriu buti bandymu triusis, kodel man tai siulote? Kam skirti forumai jei negali paklausti kitu patirties? Kaimynas pirko pries 2 metus rusiskas, jos jau suskirdusios, plysiai ties protektoriais 0,5cm. Mano paties rusiskos padangos plysiai 1cm ir daugiau, siulai lenda, bet jos ir senos, nepykstu ant ju nors protektorius dar 80%. Serbiskos gal labiau pritaikytos saltam klimatui nei indiskos? Gal kas jau pirko ir vazineja jau kiek laiko..
  7. Idomu esate kas pirkes galines padangas Serbiskas arba Indiskas, nes tokiom dabar lytagra prekiauja. Gerokai pigesnes uz rusiskas, be to rusiskos pastaruoju metu 2 metai ir suskirsta labai nemazai. Ne tik protektoriai,bet ir sonai skirsta stipriai. Fuflo krc pasidare. Taigi, gal esate kas pirke ir jau vazinejate pora bet metu..?
  8. daeras

    Šaku smulkintuvai

    rolandys, tai aiskiai kelmiskiu kapokle, tik sau uzsisaukei 1100Lt navaro-ar ne per daug??
  9. daeras

    Namo apsildymas

    Domina vidsieniu priputimas termoputomis i ten esancius spalius, kas nors gal bandete, domina ne kaina ir kas daro, bet ar yra tai padariusiu ir jaucianciu nauda is to??
  10. daeras

    alibaba

    Nesuprantu kam jus lyginate alibaba su ebay? Is ebayaus esu pirkes daugybe kartu, tai yra vienetiniai pirkimai, ne prie ko cia ebayus. Kalba apie alibaba, kai perki visa kruva sudo ir kazkur pramusi ta suda. Perki tarkime 30 000 po 1ct. slamsto, sumoki ir negauni prekes arba kad ir sumoki muitus pvm ir visa kitka ir gauni ne ta preke ir t.t. Kiek ten yra patikimumo, ar labai didele rizika negauti prekes ir t.t.??
  11. daeras

    alibaba

    Gal yra kas pasidalintu patirtimi su pirkimais is alibaba.com ?? Pagooglinus labai skurdi informacija forumuose...
  12. daeras

    Grūdų traiškytuvai

    gž tai papasakok kaip eina tavo traiškytuvas, ar jau ištobulinai viska? Kas pasiteisino kas nepasiteisino? Aš irgi baigiu konstruoti panasu, i ka atkreiptinas demesys??
  13. daeras

    Vynuogės

    Jei noriu tureti tik 2 vynuoges, kurias skinciau ir deciau i burna vietoje po medziu, butu saldzios ir prinokuisios, tai kurias 2 veisles rekomenduotumete???
  14. Tai gal kas duotumet Salix pasikirsti pasidauginimui? Bonka pastatyciau
  15. ekologas, 8cm tai cia jau ziauru, cia ne saka o rimta malka, sulauzysi aparata. O sitas virsui aparatas tai tikrai su meile padarytas, daug ideta kurybos, kazi kaip eis ir kaip laikys, idek i youtuba kai paleisi butinai ir cia linka..
×
×
  • Create New...