Jump to content

Belematas

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Anyksciai

Paskutiniai lankytojai

1245 profilio peržiūros

Belematas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Belematas

    Dobilu trintuve

    Ukdavidai, kam tu su germinatorium per dobilus vaziavai, gali pakomentuoti?
  2. Chebra, o kam durpyna arti? sulieksciuoji ir fsio. Mano ziniom durpyno pavirsiu tik sujudint uztenka.
  3. Belematas

    Bulviu supirkejai.

    Tai, normalaus atsakymo i klausima gauti nepavyksta ne man vienam.
  4. Sveiki, siemet su bulvem paeksperimentuot sugavojau. Uzsisejau 3,5 ha, nusirinkau, atsirusiavau, bet nerandu kur jas iskisti. Bandziau google'int, bet pastangos perniek. PADEKIT KAS GALIT! neturiu kur tinkamai per ziema laikyti. O 15t gaila supudyti. Reiktu bent jau imoniu pavadinimu, bet ko.
  5. Sveiki visi, ieskau dobilu trintuves. Kiek teko klaidzioti po interneto pltybes nieko tokio neradau. Bendravau su agronomu kuris minejo toki aparata. Kulant dobilus, buvo prikulta daug seklu dezuciu (jei vadinasi kitaip pataisykite), o juose labai daug seklyciu. Patrynus rankomis isbyra. Taigi, po valymo darbu atsiseparavo nemazai situ minetu "Siuksliu". Tokius kalnus gaila ismesti. Tai gal kas zinote kur gauti ta trintuve?
  6. Sveiki, turiu klausima del sovietiniu beicavimo bokstu. Kaime stovi ir trunyja keturi beicavimo bokstai, kuriuos turiu vilciu isnaudoti kaip talpyklas. Tik va kyla klausimas del nuo ju tvyrancio kvapo. Kaip juos deretu isplaut. Kokias medziagas anuomet naudodavo? ir ar isvis imanoma juos naudoti kaip talpyklas, nes chemikalu kiek zinau niekas negailedavo ir naudodavo beleka.
  7. Bilekas, tik, kad vezt apsimoketu ir nereiktu su perikupais prasideti. O del kiekio tai imanoma su aplinkiniais ukininkais pasikooperuoti.
  8. Sveiki, gal kas zinote kokiu nors skiliu grudam supilti i uzsieni. Labai gaila eilini karta bendrauti su perpardavinetojais. Kokie niuansai vezant i uzsieni? Kiek zinau naudojami CMR vaztarasciai.
×
×
  • Create New...