Jump to content

Dziduko variklis


Recommended Posts

Sveiki visi, turiu pries tai nei karto nekurta, nauja, ilgai jau stovinti dziduko variklį. Yra padarytas savadarbis traktoriukas su  vieno cilindro benzininiu dziduko varikliu, senas jau atgyveno savo amžių, įdėjau nauja, kuris kaip sakiau nei karto nekurtas, naujutėlis. Bandžiau užkurti, jokiu gyvybes ženklu, issukau žvake, pažiūrėjau ar skelia kibirkštį, pasirodo neskelia, keičiau kelias žvakes, lygiai tas pats, nors jos naujos. Nusukus pačia pypke nuo laido, pridėjus prie korpuso, skelia kibirkštį. Laikai rankoj laida irgi jaučiasi ateina srove, gal kas žino kas per problema, kad per per zveke neateina srove???

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Durnai pasakysiu,bet ar zvakeje tarpelis yra? gal per mazas ar per didelis? Didelis ekspertas benzininiose varikliuose neesu,bet jei skelia i ranka, ar  i korpusa,tai turi skelti ir i zvake,tik tarpeliai kalti gali būti. Geriausia kaip ir sake,be pypkiu,tiesiai laida ant zvakes. stebuklu nebuna. Bet zvake irgi turi būti padeta ant korpuso,jei nori kibirksti ziureti. Jei rankoje laikai ir tik jauciasi ,kad gauni sroves,bet nepasoki i ora,ar nepameti laido,tai mazoka kibirkstis arba zmogus labai atsparus skausmui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Budavo ir pyplaidziai pramusti ir zvakes.  Jei butu babyna bloga isvis nebutu kibirksties. Ka daro kondensatorius nezinau,tik zinau,kad toks yra, Toliau  dar didindavo ar mazindavo tarpeli tarp kontaktu,(gal del  mazos kibirksties). Na kibirkstis nera didele kiek isivaizduoju,jei su virve prasukti reikia,kad pajustum srove.  jei i korpusa neduoda tai pyplaidis turetu būti pramustas,o toliau keliu rankas i virsu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...