Jump to content

Ūkio pirkimas


MTZokas

Recommended Posts

Sveiki. Mažai yra informacijos internete apskritai apie šį svarbų procesą. Žemei brangstant, besiplečiant jau seniai gyvuojantiems ūkiams vis sunkiau tampa įsikurti nieko neturintiems asmenims, darbą pradedant nuo tariamo nulio. Bene vienintelė galimybė lieka pirkti jau įkurtą ūkį, o tokių parduodamų pastaruoju metu atsiranda vis daugiau. Taigi, kreipiuosi visų pirma į tuos, kurie galbūt yra pirkę ūkį, ir į tuos, kurie nusimano apie ekonomiką, bankų požiūrį šiuo klausimu. Ar įmanoma gauti paskolą ūkiui beveik nieko neturint, t.y. užstatant tik perkamą turtą? Ar bankų praktikoje tokių situacijų pasitaiko, ar skolina, kokios pagrindinės, specifinės sąlygos? Kokie yra derybų procesai, kaip paruošiami verslo planai, kas juos gali paruošti?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 9 minutes , kestoxs pranešimas:

Pvz mačiau parduodamos žemės reikalavimuose kaimynams pirkti visa žeme kartu neskaidant, pvz 50 ha per 2 rajonus. Tai tokiu atveju galetu kažkiek atkristi norinčių ir galinčiu pirkti 

Tai, kad dabar jau pagal naują tvarką pardavėjas nebegali reikalauti pirmumo teisę įsigyti kurį nors sklypą turinčio asmens pirkti visus sklypus kaip kompleksą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...