Jump to content

sveiki.


gediminas 11

Recommended Posts

prieš valandą, gediminaske pranešimas:

jei rasi seklos, duok zinot 864587423. idomus dalykas

įdomu ir man, turiu kontaktus iš Rusijos , Ukrainos, bet jie nesiunčia, kad vet. tarnybos nepraleidžia. turiu anglijos eparduotuves , bet jir į LT nesiunčia, nupirko dukra , ji gyvena Airijoje, per 2 savaites gavau, 16 eu. 50 skiltelių tik 30 pasodinau šiais metais, kitas dovanojau. Jie vadinasi vokiškai : Elefantknoblauch.

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sodinom tris metus, iš prancūzijos sėkla atsiveže buvom, nebesodinam, nes nepavyksta mums tokių didelių užaugint, kad kaip norisi........ visokius būdus išbandėm, geriausiai gavosi iš sėklos sėjant. Skonis gana keistas į česnako nelabai panašus, nes tai česnako ir poro hibridas, skaniausias orkaitėje su mėsa kepti

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 1 mėnesio...

Pernai Londone sėklų parduotuvėje,nusipirkau 3 skilteles įpakuotas,mokėjau 2 svarus,dramblinių česnakų.Pasodinau balandžio mėnesį,liepos mėnesį nukasiau,dabar pasodinau spalio pabaigoje,apie 20 štukų,tik viena skiltelė užaugino česnaką su skiltelėmis apie 130 gramų,prie kiekvieno česnako buvo po 3 vaikus.Reikia sodinti saulėtoje vietoje,kad nebutų visą dieną šešėlio,įduobę pridėti komposto,požiemos trešti 3 kartus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...