Jump to content

Žoliapjovės-rinktuvai


ricardaas

Recommended Posts

Sveiki,

kas iš kolegų turite žoliapjoves-rinktuvus ? Turiu galvoje,kad ir pvz. lenkų Zamet(1foto):

http://marguciai.lt/index.php/products/nauja-technika/sienavimo-pasaru-ruosimo-technika/zoles-pjaunamosios-rinktuvai/zoles-pjaunamoji-rinktuvas-zamet-detail

Kokie atsiliepimai ? Pas mane jis būtų naudojamas vasarą neganomų galvijų šėrimui.

ar Zametui galima užsakyti iškrovimo gale skersinį transporterį,kad patogiai į šoną suguldytų iškraunamą žolę,kaip kad foto itališkame "Riberi"(2 foto)

http://www.horomechanika.lt/zoliapjove-rinktuve-riberi/#specifications ?

O gal yra kokių gerų analogų ?

post-52-0-18242900-1473883742_thumb.jpg

post-52-0-84521400-1473883794_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas, pas mane apie 4 km spinduliu turi du zametus, abu naudoja tam reikalaui kuriam ir tu naudosi, abu be gale esancio transporterio, kiek zinau neina komplektuoti jo, nes butu 100proc paeme ji. Pjauna normaliai  jie, zinoma greitai nepalakstysi nes svariai nenupjaus, bet visa kita veikia be bedu, abu tampomi mtz. Vienas turi metus, kitas gal 6 gal maziau ar daugiau nepasakysiu tiksliai. Siaip  zamet pigiausias variantas. Dar yra ir lytagroj bonino ir stalmech. Ta bonino turi irgi vienas netaip toli, bet gyvai nemates. Gyvena prie Medvegalio kalno tai ten su pribumbasais sake paemes ,bet kaina jau apie 23tukst euru buvo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nezinau kaip zamet, bet tas lenkiskas raudonas tai nieko gero, sitas manau ir nebus stebuklas tikrai, skysti metalai trukineja viskas, tenka kaimynui remontuoti toki. Kardanas kosminio ilgio nelaiko, visas tas sienapvoves mechanismas jei ne cia tai cia atikruksta suvirini luzta toliau, tiesiog kudas matalas panaudotas. Kas liecia mazgus reduktoriai, sienapljove laiko.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Lytagra pardavineja Bonino, apie 16 tukst ir Stalmech (neatsimenu gal sita ir maciau parodoj, nedidele, bet zymei pigesne).

Dar yra Supertino, pardavejas Agroteka, maziausias kainuoja apie 11 tukst, Didesnis su dalintuvu apie 18 tukst.

Gal yra dar kokiu variantu pvz traktoriaus priekyje sienapjove, is galo rinktuvas, pigiau turbut neiseitu, bet sienapjove ir per sienapjute butu galima panaudot?

Bandziau ruliais sert supresuota, bet zole greit kaista, o ir laiko daug susigaista, kol pasipjauni, susigrebi, susipresuoji ir persikabini viska.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 8 mėnesių...
  • po 4 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...