Jump to content

Mcculloch M115-77tc


Recommended Posts

Turiu toki,tik 97cm plocio. Na,po visokiu stumdomu,atrode kaip didziausias issigelbejimas. Bet kaip visada,apetitas auga bevalgant.

1. Truksta elementarios galios.Jeigu kiek didesne zole,pradeda dusti.

2. Jeigu tik kiek daugiau dregmes zoleje (o jeigu ji tik siektiek didesne,ddregmes visada turi),pradeda uzsikisdineti ismetimo anga.

3. Pas mane visokiu kaimisku vikruntasu nera daug,bet jau vien mazam sode kai reikia pasisukineti tarp sodinuku,sugaisti begale laiko ir isnaudoji nemazai bereikalingo kuro.

P.S. pas mane visa valda 54 arai. Taciau joje yra kudra,nemazai visokiu sovietinio palikimo pastatu,du nemazi lopineliai darzams......todel galvoju kad taip sudejus pjaunu max. 20-25 arus.  Todel jeigu tu tikrai moki skaiciuoti,ir susiskaiciuoji kad tau reikes pjauti hektara......ilgai vargsti ir su traktoriuku. Ypac su tokiu siauru. Pries pirkdamas saviski buvau issinuomaves pabandymui kazkoki 107 plocio. Atrodo nedaug platesnis,bet iki siol prisimenu kad isejus ant kiemo ploto,labai pasijaucia tie desimt cm.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tai variklis skystokas, kaip ir maniau, nu pasiskaičiavau tiksliau tai gaunas apie 80 aru. Bet kai pagalvoji su rankine per pusantros dienos nudroždavau paskubom, tai su traktorium turėtu per diena išeit. Bet pas mane kiemas tai grynas kiučių ruožas, nu gal dar su 97 prasisukčiau.Dėl drėgmės pas mane smėlis, žolė dažniausiai kepa, tai su išmetimu problemu nebus. O kaip dėl kopijavimo kurie geriau kopijuoja siauresni ar platesni?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na visa diena as neturiu kantrybes pjauti. Net ir savo kiema dazniausiai per du kartus tik nupjaudavau. Realiai kiemo nupjovimui apie 5litrai benzino sueina.

Kas del kopijavimo...tai gal geriau kopijuoja siauresni,bet kad situose viskas kabo ant kebulo,tai kiek ratai kopijuoja tiek ir nusienauji. :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu daug kliuciu reiktu galvot apie nulinio apsisukimo. Daug metų droziau su paprastu, bet pernai nusipirkau cub cadet RZT 54 nulinuka, tai ir 1.37 m. plotis neperplatu, netelpu tik vienoj vietoj tarp agrasto ir serbento, per tankiai pasodinau. Bet jei tarpas bent 1.4 m. jokiu problemu, apie kliutis visas apvaziuoji prie pat, o su paprastu tai uzsipypindavau kol prie visu medeliu ratais lakstydamas graziai apipjaudavai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane Cadetas su 27AG KAWASAKI sirdute. Kaina tikrai didoka, teko pataupyt, bet dabar patenkintas, nes nulinis apsisukimas apie kliutis jega. Kuro tai pas mane tam pačiam plotui susiurbia daugiau nei prieš tai turetas MTD su 12.5 AG BRIGSU, bet nupjaunu 3 kartus greičiau, vadinasi turiu kiekviena savaitgali papildoma laisva pusdieni zvejybai:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...