Jump to content

Naujesnių MTZ Belarus traktorių akseleratorius, prašau padėkite


Recommended Posts

Sakau patobulinsiu savo MTZ-80 traktorių. Nulupau seną mažą kabina ir nupirkęs didelę 89 metų iš laužyno uždėjau, dabar surinkinėju. Bet ant tos kabinos labai jau graudi situacija su akseleratoriaus traukėmis: akseleratoriaus pedalas suėstas, laisvųjų apsūkų svirtelė prie dešiniojo lango sulankstyta, kitos traukės buvo sulankstytos, kita nulūžo betiesinant, traukė kuri perlipa per sankabos-tarpinę dėžę pasitikėjimo nekelia, viskas kliba, jokios spyruokles pedalo atmetimui nėra. Žodžiu, tam kartui padariau sumontavau, bet patenkintas nesu.

 

Sakau, spjausiu po velnių į šitą šlamštą, užsisakysiu naują akseleratoriaus komplektą (žr.  paveikslelį) ir viskas bus kaip priklauso. Tik va, problema - mano kabina sovietinė 89m (atrodo kaip nauja, bet visgi senesnio modelio). Nėra aišku kur tiksliai prisukt raudonai pažymėtus kronšteiniukus 9, 15, 19, 28 ir patį viršutinį (svirtelę). 

 

Taigi, gal kas nors turite traktorius su tokiu akseleratoriumi ir galite nufotografuoti tuos kronšteiniukus ar netgi pridėję linuotę padėti man surasti tikslias koordinates kaip juos tiksliai prisukti. Prašau, pagelbėkite.

 

bzeEpkJ.png?1

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...