Jump to content

Sodo traktoriukas CUB CADET CC


Dainiuxxx

Recommended Posts

Sveiki, planuoju pirkti sodo traktoriuka, pjauti reikia apie 50-60a, zole paprasta (ne veja), ka patartumet rinktis, kokios firmos ir pan, ir kur rinktis? Domina tik naujas daiktas, esu nusiziurejes toki http://jvgprekyba.lt/prekiu_katalogas/vejos-traktoriai/vejos-traktorius-cub-cadet-cc-1019-hg/ ka jus manot apie si varianta? Dekingas uz protingas mintis

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai nejau pas visus tik vejos kad su sodo traktoriukais nepjaunat? Juk ne pas kiekviena sode veja

pjaunu su partneriuku (nepamenu kiek metu bet daug, gal 10m.) ir ne uz tokia kaina pirktu. manau rimtas uz didelius pinigus reikalingas tik tikrai setai vejai su surinkimu, o kad tik apsisienaut uztenka ir paprastesniu kurie tik pjauna.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Daugumai anksčiau,ar vėliau prireikia renkančio traktoriuko.

Gali,kad ir ganyklas šienauti. Tik nereikia perauginti žolės. Užaugo 8-12 cm ir važiuoji,palikdamas 4-6 cm.

O už tuos 2500€,geriau paieškoti padoraus dirbusio 1-2 sezonus,nei šitą naują CC. Čia iš asmeninės patirties.

O kas jam blogai?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O kas jam blogai?

Nieko blogo.Nomalus. Varikliai visų  + - padorūs,transmisija šito gera(hidrostatas valdomas koja,viena ranka lieka vairavimui,kita pjovimo aukščio reguliavimui,ar pan.)Bet gero... tikrai yra geriau.

 Praktiškai tokį pat (CC 1015) naudojau apie 7 metus nuo naujo. Pradirbau beveik 500 valandų. Na,žolę pjauna,lapus mulčiuoja,bet,mano manymu su tokiu pjovimo principu tinkamas parkams ir sodams (dabar toliau sėkmingai pjauna kaimyno sodą-parką,apie 0,6 ha). Vejai prie namo reikėtų šiek tiek kitokio.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

As patarciau, aisku is draugo patirties, pirkt jeponiska su mulceriu, jis pries keleta metu nusipirko Maccaloca vejepjove ir ne is pigiausiu, bet dabar galvoje apie jepona, pas jo apie 0,6h, sudegina 10 litru benzo, per silpnas didesniai zoliai ir pjovimo agregatas eina saibom, sake per brangu pigiau su jeponu butu , ir seip daugiau ka su juo gali nuveikt

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sveiki, na atejo svente ir i mano kiema:) pradejau ieskotis vejos traktoriuko. Pjausiu mazdaug 1ha. Kaip jau issiaiskinau reikia kuo platesnio pjovimo, hidrostatines pavaros, kad galetu rinkti nupjauta zole aplink namus o atokiau galeciau mulciuoti.

I ka dar atkreipti demesi? Gal turite konkreciu pasiulymu del traktoriuko modelio?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as 7 metus panasu plota birbinau su MTD 12,5 AG. Tai kai pagalvoji, eina kujum. Pernai nusipirkau Cub Cadet RZT 54, nulinio apsisukimo su vairolazdem ir supratau kad prie paprasto su vairu nenoreciau grizt. Ir 1.37m pjovimo plotis pjaunant apie 1 ha labai liuks. O nulinis apsisukimas isviso kaifas. Anksciau vos ne visa diena bruzindavau zole, dabar 3 valandos ir psio.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Tik truputi nervina kai slapiau, tai truputi slidinèja kai bandai ant vietos apsisukt, bet pripranti ir viskas ciki. Tikrai maziau vargina nei vairas, na nebent su vairo stiprintuvu, bet paprastas vairas kur nelygiau tai rankas vargina. Tik sitas cubas tai man per greitas vietom kur yra duobuciu, baisiai krato jei pjauni max greiciu. Ir dar triju peiliu deka ner ka lygint su vieno peilio.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

sveiki,

tai va...rinkausi rinkausi is visu modeliu ir dabar pasilikau kelis modelius.

Stiga 3108H ir Jonsered lt 2317A.

Abu modeliai labai panasus ir charakteristika ir kainom. Gal esat kazkas su jais susidure ir turit atsiliepimu?

Kas labiausia neramina tai surinkimo krepsys, reikia man jo ar ne? As kazkodel galvoju kad uzteks tik mulciuot bet gal yra zmoniu is patirties mananciu kitaip?

Pjaunamas plotas apie 1h.

...pirmas traktoriukas tai ir neaiskumu daug:)

Dekui

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...