Jump to content

Darbas: arti, kultivuoti, seti javus ir i miska malku paleketi


Recommended Posts

Sveiki. Koki pasiulytumete rinktis is:


 


http://www.autogidas...r-22414854.html


 


http://www.autogidas...0-22310655.html


 


http://www.skelbiu.l...0-20033012.html


 


http://www.skelbiu.l...s-21822638.html


 


O gal ir 


 


http://www.skelbiu.l...0-21659682.html


 


Darbas: arti, kultivuoti, seti javus ir i miska malku paleketi?


 


Aciu uz JUSU nuomone. Gerai butu be priekaistu vyriukai...


Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ta valtra skelbimuose, turbut jau metai laiko, idomu kodel nieks neperka. Deutz tai kaip suprantu toj pacioj aikstelej kaip ir new holland. Pas juos visi traktoriai gražiai perdažyti, tik neaišku kas viduj. Tas deutz irgi turbut jau metai laiko skelbimuose, atrodo gražiai, bet kažkodėl niekas negriebia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

gargzduose tai jei neklystui seimininkas keitesi, seniau buvo klaipediskai ar gargzdiskaiai o db paeme ailima is uzvencio. Siaip gargzduose, 4 metai atgal nuelekes new hollanda buvau viska apziurejiom, bet tik gale kai kurti norejau sako kad kompas susviles turetu kazkada atgabenti, o taip ir neatgabeno regis, nes daug kart skambinau ta pati myke. Valtra tai jauciu neperka kad LT dirbes daug metu, nes numeriai dar senojo tipo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Case privalumas butu,kad juos tvarko apie Prienus,po to link Zemaitijos vaziuojant geri meistrai (Auksarankiai),zodziu remontas be problemu,o Valtras gal irgi tvarko,kur netoli  turi pasidometi,kad pagalbos is forumieciu su Valtra maziau sulauksi,tai faktas,bet aisku tikrai nera vienetiniai traktoriai ir tikrai geri traktoriai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na daugiau laidyno pas juos, kalbu apie tarkime hitech valtra ir case mxu, nes reiktu juos lyginti, savo 5150 nelyginu nes jisai senesnis butu jau ir netinkamas cia lygintu su tuo valtra kur nuorodose yra. Nera case bent mxu patvarus, nezinau kaip naujieji, bet su mxu tai dauguma turi problemu, patvariausi is case budavo 1056L regis , dar pries mano 5150 kur eidavo. Turi netoliese vienas toki, man atrodo kad nesunaikinamas jisai yra :D tiek su juo dirba ir vistiek eina, viskas ten elementariai padaryta, nera jokiu elektroniku ir t.t. Beto tarkime apie 2000m valtra dezes patikimesnes buvo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu uz patarimus. Hektaru tai kol kas iki 20, jei seksis tai siek tiek plesimes. Mtz tai ne, tikrai aciu. Teko uzsienyje padirbet su NH ir JD. Tai jau su mtz sveikatos negadinsiu. Nusiziurejau case mx100c,gal ir dedidelis bet atrodo neblogai. Kaip jus manote ar tiktu ar uzteks galios traukti 3k pluga?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...