Jump to content

lekstes


Turistas

Recommended Posts

as tai arciau nuganyta ar nusienauta pieva neleksciaves, - tvarkingai, giliai, su priesplugiais ir atpjovimo diskais kiekvienam korpusui ir po to lygint kultivuot negiliai ir set pieva. susitaupo, isbandyta. o pradejus leksciuot kartais toki velnyna pasidarai, kad paskui darbui galo nesimato. ypač su tokiom lekstem.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 3 savaičių...

kaimynas nupirko panasias, tai galiu pasakyti kad cia yra s... svorio neturi nelenda ir nepjauna, o ko tik nedare, kai uzmete pamatinio bloko gabala tada kazka dar padare, bet lygus diskai nieko gero, bent is asmenines patirties, pats tampau 2,5 metro su 125ag, bet uztat lektes kokios, jei minkstesne dirva net neariu po to dukart ir galima seti, dar volas gale, tad nzn ka ir patarti autoriui temos, gal nepirk o suark iskultivuok ir viskas, is ju nieko gero nebus

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...
47 minutes ago, eho112 pranešimas:

90AG pavilks 4 metru? ar 3m ziuretis? 

Žiūrint kokios lėkštės. Jeigu normalios lėkštės, sugaudyti atakos kampai ir normaliai tempt norėsi - iki 2,5 (per daug jau čia jeigu diskai dideli), o jeigu nusipirksi, kur skraidyt galėsi su jomis, bet žemės nedirbs tai nežinau ar yra prasmė tokias pirkt. Ką rekomenduoja jie? Kokį galingumą sako, kad reikia? Paprašyk video pažiūrėt kaip dirba toks lėkštės ir bus +/- aiškiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...