Jump to content

Augalininkyste ar Gyvulininkyste?


vinceriuxas

Recommended Posts

Sveiki, norėčiau paklausti tokį klausimą. Ar apsimoka ką nors auginti 20h žemės teritorijoje, sandėliavimo patalpas turiu, technika irgi, gyvulių patalpas išlaikymui irgi turiu. Reikia konkrečių patarimų, taigi kas neturit, tai net nerasykite po šituo postu, dėkui.

Jeigu žemė tinkama arimui,tai galima drasiai verstis ir augalininkyste,juo labiau kad pas jus žemės neblogos Norint plėtoti gyvulinikystę teks žymiai daugiau investuot ir pelno teks ilgiau palaukt

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mastau kad jei turi patirties nusipirk koki 10 teličikiu prie ju dar penkis kokius buliukus ir po dviejų metų galesi parduoti bulius jau gausi pelno ir už kokių trijų, keturių mėnesių po bulių pardavimo atsiveršios telyčios ir jau turesi gan normalų karvių būrį, aišku visam tam reikia turėti investicijų dviem metams tai gan nemažu pinigų reikės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

As manyciau perspektyviausia tokiam plote yra darzininkyste,juo labiau,jei turite sandeliavimo patalpas.Bulves(tik reikia pasidometi geromis veislemis,juk konkurencija),cesnakai(zieminiai nereiklus),ir gal likusiam plote ir del meslo aviu,ar mesiniu galviju(reikia ziureti kur didesnes ismokos,kaina?)Karviu reikia,tik tiek kiek gali pats parduoti piena Marijampolej,ar kitur po 0,50 cnt/eur.Kitaip neapsimokes.Zodziu reikia dometis,skaiciuoti,bet is tiek zemes imanoma isgyventi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

o kodel piena parduoti? galima juk produkta pagaminti, su visokiom grietinem ir pan. minusas tame, kad turi buti greita realizacija, bet tarkim gaminant fermentini suri parduodi kada iseina, gali ir pora metu laikyti. yra kur gauti tiek visa iranga, tiek fermentus ir bakterijas ir berods net pelesio yra... 10 litru - 1 kg surio, o pasukos lieka verseliams (jei jiems galima). kaip gaminti suri taip pat pilna informacijos, yra netgi spec. surininku forumai ( anglu. k) jei visas sitas dalykas dar tampa idomus tai manau verslas neblogas galetu gautis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...