Jump to content

MTZ 1025.5 VS 952.5


sole

Recommended Posts

Tai pagal parama tinka ....5?

Kaip su tais Belarusais siais laikais yra? Laiko, nelaiko jie? Ar tepalai zliaugia per visokius dangtelius ir tarpines? As kalbu apie surinktus svetur, o ne kaip anksciau Dzeiranos. Kokia ju bukle ir patikimumas dabar lyginant su mtz 82 nepriklausomybes pradzioj.

o tai ką džeirana išskirtinius traktorius gaudavo ar tik jų dalis?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 3 mėnesių...

kieno ūkis nėra didelis tikrai neverta imti jonio ar fendo su 190ag ir t.t. kam ko reikia tas tą ima, bielkio remontas pigus ir nesudėtingas, žinoma kokybė ne ta bet vistiek dalys yra metalo kainom. Jeigu yra galimybė ir žiūri į ateeitį tada gali ir vakarietį žiurėtis, tik jau kišenės reikia platesnės, žinoma dėvėtą galima pirkti bet ką žinai kiek jam reikės dar įdėti, taip kad kam ko reikia tas tą ima, kas turi pora 100 ha žemės ir tėtukas kelis vakariečius nupirkęs gal ir nesupras. Ne prie tokių kainų pinigais švaistytis paprastam mirtingajam :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Visada nebus, nes tai įstatymo pažeidimas, tokių traktorių Lietuvoje pardavinėti negalima. Pagalvokite kaip pyksta NH, JD ir kiti, vieną dieną į tai bus atkreiptas dėmesys. Skaičiau spaudoje, kad tyrimas yra pradėtas vienoje įmonėje. Žinoma, jeigu mūsų žmonės būtų sąmoningi, tai patys nepirktu, o kai nebūtų paklausos didelės, nebūtų ir pasiūlos, bet mūsų žmonės ne tokie, jie skatina pažeidinėti įstatymą, perka ir nesusimąsto apie aplinkos taršą.

Jeigu perkate su ES pagalba ir norite sutaupyti, pirkite MTZ, jei be ES pagalbos ir norite pigiai, pirkite apynaujį, bet naudotą Lietuvoje. Tokiu būdu visi būsim laimingi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...