Jump to content

Claas comandor 115cs


Doma

Recommended Posts

attachicon.gif20150408_144442.jpgattachicon.gif20150408_144540.jpgattachicon.gif20150408_144454.jpgSveiki, kokie yra siu kombainu + ir - kiek zinau jie yra separatoriniai nes dbr ketinu pirkti, is danijos galima sakyti renkuosi kate maise, nes jo net neapziureja. Kokia butu jusu nuomone.

Pagrindinis minusas bus tas, kad tas kombainas jau savo ko gero atidyrbes, jeigu čia jo nuotrauka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O yra koks dalykas kur pasvoviai kas nors atsitinka, ir y ka labiausiai reikia atkreipti demesi. Ir kaip daliu yra pakankamai?

Daliu kaip ir bet kokiek claasam yra, kad būtu kokia silpna vieta, kad pastviai kažkas atsitiktu dėl kombaino konstrukcijos tai nepatebėjau, bet šiaip dėl senatvės ir nusidėvėjimo tai pasitaikydavo toks dalykas kaip išpilimo sraigės šplinto (kaiščio) nutraukimas, bet čia aktualu visiem senesniem claasam kuriu išpilimo sraigė smarkiai sudilusi, dar reik žiūrėt kampini reduktoriuka kuris randasi bunkeryje, jeigu yra kažkokiu laisvumu reik remontuot prieš sezona nes priėjimas ten labaaai prastas, na o toliau kaip ir visiem kitiem kombainam, tepi guolius tempi elevatorius ir t.t. Smulkintuvo diržas turi but visada puikios būklės nes jei jis nutruktu ar nukristu užsikemša visas kulimo aparatas po tais seperatoriais, atkimšimo procesas užima laiko nemažai.

Pas mane buvo 114cs bet dėl kuro sanaudu negaliu nieko blogo pasakyt, kažkur panašiai kaip ir kiti gerdavo kura, žinoma daug priklauso nuo smulkintuvo peiliuku aštrumo, pjovimo aukščio irt.t.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagal foto, kombainas tikrai nelabai buvo priziurimas, o jei tai tiesa, bek nuo jo kuo toliau. Pas mus 228 cs, principas tas pats. Bijo akmenu kaip ir kiek vienas kombainas, bei jei papuola ir pazeidzia bugno spragila (us) tada prasideda bedos su vibracija, tada keisti reikia reikia spagilus. Jei akmuo padaro tokios zalos kad spagilas atplysta arba praryji pakeleja, tada jau problemos su smulkintuvu. Tiesa pasakius labai dideles,nes mums teko vezti balansuoti, o tai padaryti nebuvo labai lengva. Naujo smulkintuvo asis kainuoja grazius pinigus. Dar nepatartina su kombainu vezioti grudus po lauka pvz iki furos, nes tenka pravaziuoti purkstuvo isreztas vezias ir taip buvom nulauze priekinio rato pusasi ir ne viena karta. Lt ju daug nera, kad nupirktum is lauzyno, galima sakyti, kad nebera, tada gamino (nepasiteisino), ir galiausiai teko per javapjute kuo skubiau atsigabenti orginala, kuris kainuoja keliolika tukst lt. Kiti kovoja su hidro vaziuokle, pas mus bedu nebuvo, variklis taip pat veikia be problemu, bet radijatoriu reikia pusti kad ryta. Kuro norma priklauso ka kuli, jei sugules laukas ir vos judi, tada 30ltr, jei tonazas tesiekia 3-4 tonas ir laukas nesugules tada nei 15 ltr nereikia. Jei elektra tvarkinga (veikia kopijavimas, kondicionierius, kiti davikliai), kombainas priziuretas, tai jis tikrai nera blogas, bet jei nujotas, tada brangus malonumas... Jei dregnesni javai tai taip pat buna niuansu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...