Jump to content

ISEKI TU220 2WD kuro sistemos beda


jirocker

Recommended Posts

Sveiki,prasau pagalbos gal kas zino kaip nuorinti kuro sistema ISEKI TU220 2WD 3 cilindrai? traktoriuje buvo vasarinis dyzelinas taciau sumaniau uzvesti pasiziureti ar kuriasi traktorius (pirma ziema kaip turiu). uzsikurt uzsikure geriau nei mano masina:D taciau padirbes uzgeso ir daugiau neuzsikure. pasiziurejau kuro filtre susales dyzelis vien tik zele, o negana to paskui pamaciau kad kuro sistemoj nei laso dyzelino. bandziau nuorint pats bet man nelabai gaunasi,gal kas gali ka nors patart?

post-10462-0-68146400-1417967356_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pompa kiek supratau ant siurblio, apvali su rankenėle, į ją ateina slangutes, kiek suprantu nuo elektros vožtuvo kuris kairiau, bet nuo elvoztuvo paduota ir link siurblio, ten kur pajunta slangute ant siurblio reiktų atleist siektiek varžta ir pabandyt papumpuot su pompele, degimas turėtų būt įjungtas. Paklausyk ar sudirba elvoztuvas jungiant degimą, turėtų girdetis klaktelejimas,jai ne pabandyk paduot + nuo akumuliatoriaus tiesiogiai.

Jai visa šita atlikus pasirodys kuras per atsukta varžta pumpuok kol neliks burbulų dyzkure,bepumpuojant usuk varžta ir dar papumpuok. Paskiau atleisk kuro padavimo vamzdelius prie purkštukų ir prasuk variklį starteriu kol pasirodys dyzkuras ties atleistais varžtais,jei yra dekomptesorius tai pasinaudok bus lengviau starteriui, uzverzk ir bandyk užvesti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

del padeties pasikeitimo tai nezinau ar pasikeite bet kai pirma karta prikisau prie jo nagus jis buvo atleistas paspaudziojau bandziau pumpuot ir taip ir taip nieko,ryt pameginsiu dar su ijungtu degimu ir patikrinsiu ar sudirba voztuvas kaip sakei

Tu tos pompikes gal nekliudyk, kiek matau nuotraukoj, tai tas apvalus daiktas kur numauta permatoma slangute ir bus pompele, nes iš dešinės pusės matosi būdinga pompai svirtele, su ja reikia ir pumpuot.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 7 mėnesių...

sveiki forumieciai  :icon-mrgreen:  atnaujinu buvusia tema del iseki tu 220 kuro siurblio :icon-mrgreen: viskas veikia traktorius vaziuoja variklis dirba puikiai :icon-mrgreen: taciau turiu toki klausima is pradziu pakeiciau tepalus variklyje supyliau 4.5l kazkur matuokle pries pabaiga kaip ir turi buti,taciau pas mane ta pati alyva pilasi ir i kuro siurbli i kuri ipyliau net 2l alyvos ir nematau zenklo kad jis ten butu :icon-neutral:  tai kiek ten reikia pilti tos alyvos i ta siurbli? :icon-geek: ir ar ta alyva nesubega kartu i variklini tepala? :icon-mrgreen:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...