Jump to content

Hattat traktorius


jonaq

Recommended Posts

  • po 4 savaičių...

Na isbande mano pazystamas, dave ir man pavaziuoti, kaina padori, bet komforto tai neipatingai pas ji, o mazgai tai rimtai surinkti, manau jei kam patinka Belarus traktoriai tai hattat bus prie sirdies labiau negu nh ar case traktoriai. Sunku pasakyti kaiop laikys ateity nes LT neseniai tik rpadeti prekiauti :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...

Ka galima pasakyti,jei neseniai prekiauti pradejo? jei kazkas nori lyginti ji su Belarusais,Case-ais ir New Hollandais,tai reiketu pirmiausia suprasti,kad vardas yra uzsitarnaujamas.Prekyboje daug pavyzdziu pvz Antras golfiukas konkuravo ir Opelis lasiukas,toks buvo.Golfiuka dar pamatysi kelyje,o Lasiukai jau seniai metalo lauze supjaustyti.Ar pasitvirtines variantas gales pasakyti po geru desimt metu.O dabar galima,tik spelioti...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Kaip įspūdžiai šių traktorių turėtojai?Kažkur ,kitoje vietoje rašė,kad girdisi naujuose kažkoks triukšmas greičių dėžėje.Čia visuose ar tik tame viename?Vidus 100-iuose juose truputi skiriasi?

Turiu HATTAT 110a jau 9 men pradirbau bevei 600mot/h ir nieko,traktorius tampo 4korpusu tradicini pluga,3m sunkuji diskini skutika bei dirba visus kitus imanomus ukio darbus,beja pas mane su frontaliniu krautuvu.Jokio triuksmo pavaru dezeje nera,tai tiesiog puikus bei ekonomiskas traktorius,as dziaugiosi,kad ji pasirinkau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Šitas komplektaciją turi kaip belarusas ar fendas.Viskas sudėta,o jei reikia ,nebent nuims už papildomą kainą.Tokių pasakymų :"plius kompresorius,sparnai..."nėra.Toks"pagerintas belarusas".Kaina-visur prirašyta,nepatingėk paskaitinėti.

kas nulemė šito traktoriaus pasirinkima, ir iš kokiu rinkaisi

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Vienas pas mus is Šilutės rajono turejo belarusa 952 berods bet jam jau 9metai buva ir gedo vis tai kai atsirado hatat traktoriais lietuvoj tai atvaziave tie mestrai is dzeiranos sako tu mums atiduok belarusa su fl ir pirk hattat ir taip padare tai uz belarusa dar gaco labai gerai kad hattat 115ag ar kiek ten yra su frontaliniu nupirko uz puse kainos ar dar maziau. Dabar jau greit bus metai sake kol kas nieko, greit artes prie 1000m/h. beto dar gavo eskursija y turkus jis is dzeiranos tai vare y ta hattat gamykla tai sake tikrai griztai juos renka tikrina ir pns, labai daug daliu valtros yra. tai tiek.:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...