Jump to content

100 000 Lt ir 130-150 ag. naudotas traktorius


manttys

Recommended Posts

sveiki,

kažkada buvo panasi tema, bet kiek pamenu, skyrėsi galios diapazonas, todėl padariau naują. Esam mišrus ūkis, dabar kaip ir gyvuliukai vyrauja, bet po truputi diversifikuojam riziką dėl nepastovių kainų ir sėsim daugiau grūdų. Ant ūkio db du traktoriai: jd 6420s ir senukas deuzt fahr.viską spėjam, bet jonas daznai dirba ant savo galimybių ribos ir nori nenori suimastai, kad vieną dieną gali neatlaikyti kažkas, o pakeisti nėra kuom.

Rudenį įsigijom mchale fusion dublį, tai jono 120 ag sparciam dabui gali būti truputį mažoka, tad galvojam apie naudota 130-150 ag traktorių, kad ateityje būtų galima ant jo užkabinti ir sejamąją su freza, arba bent jau kokią rimtesnę prikabinamą sėjamają. Na ir tuo pačiu panaudotume jį sunkesniems darbams, o maženį lengvesniems.

Mane masina 3 variantai:

JD 6820-6920, traktorius sakyčiau geras, turi savo trūkumų dėl tarpinių, galinės pakabos išklibimo, bet normalesnio kaina dažnai perkopia budžetą (ieškotume tik su visom amortizacijom ir AQ dėže). Sakyčiau jo kaina apie 120

Deuzt fahr 135-150 mk3. Labai normalios kainos Vokietijoj su nedideliais išdirbiais. Tačiau sunku rasti kad būtų kabinos amortizacija, dėže be automatio pavarų perjungimo. Jų kaina apie 90-100. Bet kaip minėjau, JD nusileidžia komplektacija dažniausiai.

6910-7710. Apie 7710 prisiskaičiau žiauriai daug liaupsių, neva tai vienas geriausių John deere bet kada pagamintų traktorių. Bet modelis gana senas, amotrizuojančios kabinos irgi nebūna. Tai šitas variantas nebent dėl patikimumo. Traktorius didelis, bet arklių irgi 150.

Apie kitas firmas nelabai žinau. Jeigu kas turit patirties, pasidalinkit ja apie minėtus modelius, arba apie savo turimus :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

žiurėkis fendt 515c, patikimi traktoriai, labai graibsto juos, sau ieškojau tokio. iš vokietijos būtu parvežę, bet nusipirkom naują belarusą tik todėl kad su frontaliniu reiks dirbti o tas fendas į daržinę nebūtu įlindęs. sekantis traktorius būtu būtent 515c arba jeigu išeitu gauti paramą tada naujas df turbūt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

is traktoriu tik ne john deere case ir valtra rinktis tarp nh mf df ir claas bet uz 80k nieko gero nepaimsi koke 10metu senumo ziureja nh tm serijos nebrangus bet prisiskaites apie juos nekokiu atsiliepimu nezine kaip istikro.

Skyryba susitvarkyk, o tai sunku suprast taip pakrikai rašant. O dėvėtus reikia žiurėti ne pagal brand'us, o jų stovį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

teko savaitgali pralekti su deutz fahr 610m. Aišku biški ne ta kainų kategorija, bet buvo įdomu kaip kas ten atrodo. Variklis tai visiškai nedinamiškas, su 6 tonų tusčia priekaba važiavau, tai apsukas renka žiauriai lėtai. Nežinau, kažko daugiau tikėjaus. Buvo priekinis amortizuojantis tiltas, amortizuojanti kabina, bet vis tiek gana kratus (toks jausmas, kad priekinės amortizacijos labai maža eiga). Žodžiu, nesužavėjo visiškai. nėra net opcijos, kad pusbėgius automatiškai sumėtytų. Šiaip pavaros gražiai jungiasi, garso izoliacija puse bėdos. Dar ta pavarų svirtis nutolusi nepatiko. Po mūsų 10 metų senesio JD 6420 komforto gal net mažiau, tai manau Deutz braukiu iš sąrašo. Labai norėtųsi prasivažiuot su Fendt 515c-514c, bet nematyt jų pardavime, iš pažystamų niekas neturi, tai teks dar palaukti progos

 

Beje, vyrai vasarą dirbo ir su nuomotu JD 6910, tai visi operatoriai sutartinai tikino, kad tas geriau traukė ir net smagiau važiavo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Turim Mc cormick MTX 155  2003 metu, su juo atliekam visus žemės darbus, traktorius tikrai gan kantrus neseniai pakeitėme greičių dėžėje esančias sankabėles tai buvo vienas iš rimtesnių gedimų,o šiaip viskas normaliai 

o kaip su trauka jo? kaimynai turi tai traukos sakyciau 70% pagal jo galimybes ir jis nuo pat nauojo toks dusulys

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu pora valtru, nieko ten stebuklingo, laikas nuo laiko kas nors išlenda, o remontas nepigus, o jau servisas tai oi, oi... Tik pliusas toks, kad valtros naudotos pigesnės truputi už kna 

pasakyk koks traktorius negenda tada :DDDD  ot ir visi!!  labai priklauso kaip priziuri...  sakai valtru brangus remontas? servisas brangus chujovas? paziurek i kitus konekesko, doju ir t.t. detaliu kainos gal ir panasios o serviso ikainiai tai vos ne an puses mazesni valtru.  nematau problemu su jom. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

va va koki valmetuka tai jo liux, tik smarkiai neapleista reik pasiziuret. kantrus jie labai 

Čia i šita pasisakyma rašiau, kad tipo kantrus labai, bet sutinku  negendančiu nėra, kas liečia serviso kaina tai kiek susidūres tai kaina panaši kaip ir pas kitus, nebent paskutiniu metu atpigo.Taigi nematau reikalo juos išskyrt iš kitu tos pačios kartos traktoriu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...