Jump to content

Claas Lexion 580 Hybrid minusai


zakis

Recommended Posts

antras tikrai ne pliusas tai serviso iskvietimas. paskambink koki syki i serviso tarnyba ir pabandyk issikviesti tarkim del kokio indukcinio daviklio gedimo.

atsiliepia maloni mergaite ir sako: - jus paskambinot i kesko agro serviso tarnyba, siekiant uztikrinti kokybiska aptarnavima pokalbis bus irasytas, jei sutinkate spauskite dvejeta, jei ne tada eikite ...

aisku yra nevisai taip, bet arti tiesos, nepasikalbesi kaip su zmogum nes toms mergaitems visiskai px viskas, beja iskvietimo mokestis berods 150 lt, plius atvykimas ir tt kaip ir pas kitus.

aisku pries perkant nieks tau nesakys kad servisas sitaip duonai uzsidirba

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

su tom mergaiciukem buvo taip, atsiliepe kaip labai protingos ir ismanancios kol isaiskinau kas kaip cia del JCB teleskopo, sako gerai su jumis bus susisiekta,dar pamonejau,kad extra atvejis, tai sako ok. islaukiau para laiko jokio skambucio,kol tiesiogiai servizistui neprisiskambini tol niekas nepakele siknos ir neatvaziavo... :eusa-doh:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia velgi pagal užsakymą gali būti įvairi komplektacija . Raudondvaryje su kombainioru kalbėjau . Jo valdomas tikrai našus ir patvarus , 10 metrų kederis . Kas jam nepatiko - neišdžiūvusiuose ryte ir atidrėkusiuose vakare dideli nuostoliai , skundėsi kad variklis silpnokas , sudėtingas smulkintuvo aptarnavimas ir remontas .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...