Jump to content

Išvaržos.


trintukas

Recommended Posts

Tai 15 men. telycaite. Dar nesuseklinta. Pries pora men. kita karve uztvojo jai i pilva su ragu. Ta vieta istino. Tepiau Visnevskio ir Ichtiolio tepalu, atsivere pulinga zaizda. Isejus puliams, liko sis guzas. Paspaudus tarsi sueina i vidu, minkstas. Spaudzioti leidzia, bet ribotai. Turejau puiku veterinara, bet uzlenke ji liga ir nebera jokio padoraus veterinoriaus aplink (liko tik dideliu ukiu ispaikintas veterinaras). Gal tai skysciai (edema)? Labai nesinori lengvu mostu i mesa nusiusti nes tai danisku dzersiu telycaite.

post-9161-141521836402_thumb.jpg

post-9161-141521836406_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuotraukoje kiek matosi tai cia telycia.Ar cia isvarza is foto nepasakysi.Vieta nebudinga isvarzai.Nors galima,ypac nuo smugio ragu.Gali buti ir pulinys ir poodine kraujosruva.Atsirado nuo gimimo ar veliau?Spresti reiktu ciaupinejant.Po oda turi jaustis kieta ,,pilvo siena,,Jei isvarza turetu uzsiciuopti anga I pilvo lasta.Jei nesijaucia,tikrai ne isvarza.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

buvau pasikvietes viena veterinara. jo isvada "lyg ir isvarza". Tas "lyg" labai neapibreztas.

Ciupinejant aplink minksta guza, kuri galima lengvai tarsi istumti i vidu, jauciama kieta pilvo ertmes sienele, o aplink guza toje sieneleje jauciama tarsi kietas cilindriskas apvadas. mano galva tai labai panasu i isvarza, bet pasak vieno stambiausiu pieniniu ukiu lietuvoje savininko-praktiko, jei tai isvarza gyvulio jau nebetureciau (nes butu krites). vat ir nebezinai zmogus kaip elgtis. Atsargai ieskau kas imtusi operacijos.

Gekonai. Jei tai isvarza, ar gyvuliui pavalgius tas guzas turetu buti kietas (kai zarnos uzpildomos maistu), ar islikti minkstas?

Aciu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Trintuk, palik tą išvaržą ramybėje.Tavo daktaras teisybę sakė"lygtai".Nes tiksliai būtų jei pradurtų,prapjautų.Tas stambusis praktikas sako vieną ,o aš kitą-kur Gekonas mini,bambagyslės buvimo vietoje yra skylė,kai čiupinėji ,jaučiasi.Tai pigiai nusipirkau metinę telyčaitę su vos ne dviejų kumščių dydžio išvarža. Rizikavau,bet užsiuvęs turėjau karvę,kuria išvežiau į maistą ne dėl buvusios išvaržos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...

As turiu tokia , rudeni kai buvo tvarte uzmyne iki kanalo sau ant spenio besistodama, susiuvom, po keliu dienu kateteri kisant ziuriu bega pro sona, jau turejo buti traukinama suleidau uztrukinimui vaistu ir nebemelziau. Atsivede ir to ketvircio nekusinau visai,pabuvo kietas kokias pora savaiciu dabar susitraukes, nebuvo jokio uzdegimo ir somatu nera piene, o pieno duoda kaip ir davusi nepasakyciau kad daug maziau, tai jei gera karve patarciau neparduoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikrai taip, jei visas tesmuo nenueina velniop, tas ketvirtis susitraukia ir lieka karvute trispene, nei somatu atsiranda nei ka, is praktikos tai pieno nesumazeja, nu ten max litra, bet ir tai gal. Tik tiek kad 3 speniai o ne 4 lieka. As rizikuociau ir palikciau, parduot visada spesi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...