Jump to content

Ozku gimdymas


Gosa

Recommended Posts

Visada džiugu ir gera,kai viskas gerai einas ir baigias :) Bet geriausia yra numatyti tinkamą momentą,kad reikia pagelbėti.Kad būtu ne per anksti ir neduok dieve per vėlai.

Idėja su kameromis labai šauni.Jau ne vienus metus tenka kalbėt apie tai su užsienio smulkiais augintojais,kurie vis labiau naudoja išmanias technologijas tam reikalui. Bet pas juos truputį didesnės galimybės....Pasipasakokit kokias priemones naudojat stebėjimui pas mumis? (amerikoje tai žmonės sau leidžia po du Aifonus nusipirke įsirengti stebėjimą....). :/

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aha aš ir domėjausi neseniai. būtų įdomu daugiau sužinoti jau iš daugiau apie tai žinančių. žinau yra zemėsūkis.lt jau toks forumas. man patraukliausias variantas bevielės kameros. mažiau problem. o jas pasijungus prie interneto galima iš bet kurio pasaulio krašto prisijungus stebėti, kas vyksta tvarte,

:)

http://www.ise.lt/vaizdo-iranga/55-foscam-fi8904w-diena-naktis-lauko-belaide.html

čia galime daugiau pasidomėti. siūlyčiau apie kameras rašyti - forumauti čia..

http://www.zemesukis.com/avininkyste/vaizdo-stebejimo-kameros-t17710.html

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mane pilnai tenkina garso aparatas kur naudojamas kūdikiams. Nereikia ištisai sekti kas vyksta tvarte , ir naktį gali ramiai miegoti - prikelia jeigu ožkai prasideda gimdymas :) (nei viena ožka nėra apsiožkavus visiškai tyliai). Žinoma, kartais prikelia ir kokia užsisapnavus ožka , bet tai būna retai , o kai skiri garsus - nevargina.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

šiemet, kaip niekad ožka (na jau senutė) 15 val ožkavosi. oho ho... biski persigandau, kad kažkaip neišgimdys gal viena. kiekvienas ožiukas praktiškai kas 5 valandas gimė. na va praktika padidėjo, nes buvau pripratęs, kai išauna tris per valandą. na bet visi 3 dabar stiprėja ir jau bando šokioti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Apie vaizdo kameras nieko nenutuokiu , paprasiau sunucio ir irenge , o naudotis is ties patogu , kitos osytes laukiau 4 dienas . gimdimui netrugau bet kai gimsta is kart nueinu apsluostau , aisku jai but komplikaciju isikisciau , bet viskas baigesi gerai be mano pagalbos . Ant dezutes uzrasyta ,,ALL_IN_ONE ,,

RJ45. tik tiek galiu pasakyt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip elgiatės su tomis ožkomis kurios aiškiai prašosi nepalikt jas vienas ožkuotis? Pirmaožkės paprastai neprašo draugystės , nes nesupranta kas su jomis bus , o vyresnės kartais net reikalauja kad neišeitum iš tvarto.

Vyrukai , jūs matyt dar iš tos kartos , kai pas gimdančias žmonas neįleisdavo palaikyti jas bent morališkai :( Gal bijot nukristi pamatę gyvai ? :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

esu tos nuomonės, kad kol nesimato, kad ožka pati nepagimdys ir jai tikrai reikia pagalbos, nereiktų lysti į akis. gyvūnuio reikia ramybės ir susikaupimo, o ne nuolatos sėdėti šalia ir blaškyti. Kai jau matau, kad reikia pagalbos tai puolu gelbėti. kažkaip su ožkom neturėjau dar bėdų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Anksciau turejau karvyte , jau kai versiuojasi neramu , dazniau i tvarta vaikstai ir kelis kartus buvo eini matai kojites kysi , tik karvyte op ant koju ir vel viskas is pradziu , vien del to ir norejau stebet per kamera kad netrugdyt be reikalo , o nueit kai jau gimes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...