Jump to content

Pajūrio mėsinė arba Agrovet


kasturo

Recommended Posts

reikejo pirma interneta praskanuoti apie sia imone. mes ir vos nepardavem jai gyvuliu norejom visos sumos grynais tai tipo bankas tiek neduoda grynais tik trecdali atsiskaitys, o kitus po poros savaiciu , jau buvo sutarta kad atvaziuoja, bet dar pasiziurejau kad skundai eina apie neatsiskaitymus todel ir buvo pasiustas agrovetas :eusa-whistle:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na kad pvz ir iš UM reikia laukti mažiausiai mėnesį.

Kai paskambini reikalauti savo pinigų,pirmas klausimas būna "ar praėjo jau mėnuo nuo pardavimo" :icon-question:

Ir dabar esu pardavęs jiems gruodžio 5d,pinigų dar neturiu.Kiekvienais metais reikia palaukti,bet problemų dar nebuvo.

Šiaip UM siūlo pardavimo metu avanso atvežti,galima grynais iki 80proc. sandėrio sumos gauti jau pardavimo dieną.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jei praėjo terminas ir turite pirkimo pardavimo sutarti rašykite rašta kuris vadinasi ''reikalavimas ivykdyti mokestinę prievole''.Išdėstote kas kaip nurodote termina per kuri privalo sumokėti.ir nepamirštate priminti gresenčiu sankciju na panašiai tokiu gal."Nesulaukęs Jūsų apmokėjimo numatytu terminu, remiantis Įstatymo nuostatomis, būsiu priverstas:

1. pareikalauti sumokėti pavėluoto mokėjimo palūkanų už kiekvieną pradelstą dieną,

2. kreiptis į teismą dėl šios skolos priteisimo ir reikalauti Įstatyme numatytos sumos išieškojimo išlaidoms kompensuoti, bei

3. pareikalauti atlyginti visų 2. papunktyje nurodytą sumą viršijančių patirtų su pavėluotu mokėjimu susijusių išieškojimo išlaidų, įskaitant ir užmokestį už teisines paslaugas.

Taip pat atkreipiu Jūsų dėmesį, kad skolos išieškojimas teisminiu keliu ne tik padidins Jūsų išlaidas, susijusias su bylinėjimusi (žyminis mokestis, išlaidos teisinei pagalbai apmokėti, išlaidos, susijusios su teismo sprendimo vykdymu ir kt.), bet taip pat turės neigiamų pasekmių Jūsų verslui ir reputacijai.''Jeigu reakcijos nulis i teisma nors prieš tai dar siulyčiau i policija parašyti pareiškima kad tyčia nemoka jums priklausančiu pinigu, tegul pasiaiškina kas ir kaip ten pas juos.

P.S. Nors ištikruju mėsos perdirbėjai visi ant bankroto ribos ir jei dalina avansus bet už tai siulo mažesne kaina naudokitės tuom.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei yra sutartis ir priėmimo- perdavimo aktai, tuo pačiu nėra apmokėjimų, labai efektyvi priemonė yra skambutis su pasakymu, kad jau einat pakeliui į teismą su prašymu areštuoti sąskaitas. Areštas įsigalioja per savaitę. Be to apsisaugosit, jei įmonė ištikrųjų bankrutuotų, neliktumėt kreditoriai iki savo gyvenimo galo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

po emocingo pokalbio su buchaltere ar dar nežinia kuo (neprisistatė) gavau 4tūkst.iš 13.Ačiū už patarimus. Tai poniai prie telefono taip pat minėjau kad rašysiu tokius raštus. Tikiuosi ir likusios dalies pinigų sulaukti. Panašioje situacijoje buvau kai pasitraukiau iš vieno garsaus koop.problema išsisprendė kai koop vadui pasakiau kad per 3dienas nesulaukusi pinigų kreipsiuosi į spaudą ir ieškau advokato,tai sekančią dieną sulaukiau direktoriaus su skolos suderinimo raštu ir pinigų.Žinau ūkininką kuris ir šiai dienai iš jų pinigų nesulaukia.Toks gyvenimas-žiūrėk,galvok ir dirbk.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

norim parduoti bulius, tai uz 580 kg siulo po 5.10 lito uz gyva svori. Kitur kur skambinom,tai maziau moka. Po 4.80 lito sekanti geriausia kaina eina. Tai noretusi parduoti brangiausiai mokantiems,bet..pasiskaicius komentarus, kad nemoka pinigu,tai nezinia kaip elgtis :D ar tikrai taip jau prastai jie atsiskaito? kad uzdelsia su mokejimu, tai dar gal kaip nors,bet ar nebuna,kad visai neatsiskaito? kur po 4.80 moka, tai is karto i rankas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 3 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...