Jump to content

Forumo dalyviams apie save


bioukininkas

Recommended Posts

Sveiki mielieji forumo dalyviai. Kiek pamenu puslapyje ožkos.lt mielai dalinotės apie savo ūkius. Smagu buvo pasižvalgyti kaip gyvena kiti, ką gražaus turi ir kaip jiems sekasi. Pamenu daugelio įspūdingas ūkių foto. Tikiu, kad daugeliui to trūksta. Daug kam tai vėl viskas per naują, tačiau manau verta. Verta pasirodyti, kaip jums sekasi, kaip pas jus keičiasi ūkiai. Beje ir kitus „užkrėsti“ ožkininkystės plėtojimu. Manau daug žmogeliukų ateina į šį puslapį, norėtųsi, kad nenusiviltumėte tokia aplinka, kurią turime. Išnaudokime ją. Tikiu, kad daugelis atsinaujino ūkius, tad tikrai būtų įdomu pamatyti, kaip jums sekasi. Kaip jūs paaugote. Tad tikiuosi, kad apsilankysite dažniau ir pasidalinsite savo patirtimi ir džiaugsmais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

SVEIKI MIELIEJI FORUMO DALYVIAI. kIEK PAMENU PSL. OŽKOS LT MIELAI DALINOTĖS APIE SAVO ŪKIUS. SMAGU BUVO PASIŽVALGYTI, KAIP SMAGIAI KITI GYVENA, KĄ GRAŽAUS TURI IR KAIP JIEMS SEKASI. PAMENU DAUGELIO ĮSPŪDINGAS ŪKIO FOTO. TIKIU, KAD DAUGELIUI TO TRŪKSTA. ŽINAU, KAD DAUGELIS PAMANYS, KAD VĖL NAUJAS DARBAS, BET ...MANAU VERTA SKELBTIS IR PASIRODYTI, KAIP JŪS GYVENATE... O IR KITUS "UŽKRĖSTI" OŽKININKYSTĖS PLĖTOJIMU. MANAU, KAD DAUG ŽMOGELIUKŲ ATEINA Į ŠĮ PSL. IŠ SENOJO OŽKOS LT. NORĖTŲSI, KAD NENUSIVILTŪMĖTE TOKIA APLINKA, KURIĄ TURIME. IŠNAUDOKIME JĄ. TIKIU, KAD DAUGELIS JAU ATSINAUJINĘ ŪKIUS, TAD TIKRAI BŪTŲ MALONU PAMATYTI KAIP JUMS SEKASI. KAIP JŪS "PAAUGOTE". JEI KAS NEPAMENATE KAIP REIKIA ĮKELTI NUOTRAUKAS MIELAI PRIMINSIU, KAIP KAD BUVO OŽKOS LT.

TAD TIKIUOSI, KAD VIS DAŽNIAU APSILANKYSITE ŠIAME PSL. IR DALINSITĖS PATIRTIMI IR SAVO DŽIAUGSMAIS.

SĖKMĖS

PS. GALIMA TALPINTI INFORMACIJĄ ŠIAME SKYRELYJE SPAUSDAMI RAŠYTI ATSAKYMĄ...O JEI NORĖSITE PAPILDYTI INFORMACIJĄ, ATNAUJINTI NAUDOKITE edit MYGTUKĄ PRIE SAVO ĮKELTOS MEDŽIAGOS IR NAUJINKITE INFO.

Caps Lock užstrigo?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Povilai , jei erzina didžiosios raidės mielai išjungiu. Būtų faina, kad asmenines žinutes parašytumet asmeniškai. tad ir forumas neužsiterš.

Tema neužsiteršia, nes tokius pavyzdžius perskaito kiti vartotojai.

Ištrauka iš etiketo taisyklių.

Interneto erdvėje didžiosios raidės reiškia šūktelėjimą ar šaukimą.

Nuoroda apie elektroninius laiškus, bet manau kad tai tinka visai interneto erdvei.

http://www.smaizys.lt/informacines-tech ... s-laiskus/

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jau kartą esu prisistačiusi ožkų augintojų temoje,o dabar noriu tiesiog įdėti nuorodą kur dar galite apie mus ir pasižiūrėti. http://www.lrt/mediateka/ryto suktinis Laidos autorė ir vedėja Zita Kelmickaitė 2013 10 26 Gero žiūrėjimo.

Man rodo, kad ši nuoroda teisinga, nes ten paspaudus, bent pas mane, nieko neatidaro.

http://www.lrt.lt/mediateka/paieska/page/2

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 8 mėnesių...
  • po 2 savaičių...
  • po 3 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...