Jump to content

Mūsų laikomų galvijų nuotraukos


zombis

Recommended Posts

Dėkoju. Teliukų tėvas yra 3kartos mišrūnas(tėvas Angusas, motina 2kartos Šarole), o jauno buliaus(18 mėn. nuotraukoje) tėvas yra kitas 3kartos mišrūnas( tėvas Angusas, motina 2kartos Limuzinė, jos nuotrauka 3). Parašau, nes teko skaityti žmonių komentarų, kad naudojant mišrūną mišrūnėm gero efekto nebus- teliukai bus kaip pieniniai. Beje buliuko skerdenos išeiga 63proc.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tik man keistoka, kad tevas Angusas, o sunus su ragais. Kap cia yra? Tai supratau, kad naudojant buliu misruna misrunems karvems yra gerai. Ar neteisingai supratau? Dar matau, kad nemazai pieniniu karviu yra, tai ar nebuvo problemu su pieno pertekliumi?

Tėvas angusas bet jis irgi mišrūnas. Jo linija eina taip- limuzinas-limuzinas- angusas. Tai ragus matyt paveldėjo iš seneliu,nes ir jo mama beragė. Kas dėl naudojimo kergimui buliaus mišrūną tai tikrai galima gaut labai geru rezultatų.Tai gi pasisakau tikrai už. Tuo labiau kad bendraujam su užsienio ūkininkais kurie irgi naudoja tokį mišrinimo būdą.Ir rezultatai tikrai gaunasi geri

Šiaip čia bandoj nėra ne vienos pienines karves.Visos min. 1 kartos mišrūnės. Bet yra kurios irgi labai pieningos

Ankščiau tokias melždavom bet dabar nebe, nes atsiranda padėjėjų nemažai jos vaikui tai ir problemų nebekyla :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nieko nenusimanau apie palaidas gyvulių bandas todėl klausiu :D , ar bulius nepuola kaip ateinat apžiūrėt bandos ?leidžia apžiūrėt karves ? :icon-redface:

Mes dvejus metus naudojom jaunus buliukus, iki 2 metų, šiemet nusipirkom Limuziną, dabar jam 21mėn., bet nei vienas bulius niekada nieko nedarė. Vaikštai aplink, karves, teliukus glostai, bet bulius nekreipia jokio dėmesio. Ir jį patį taip pat paglostai, kokio nors skanėsto paduodi. Kiekvieną dieną savininkus mato, bendrauja, todėl ir ramūs yra.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
  • po 3 savaičių...
  • po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...