Jump to content

Grudų perdirbimas.


stauga

Recommended Posts

Gal kolegos kas bandėt paskaičiuoti grūdų perdirbimą į miltus, ar tai būtų gera įdėja.Gal jau kas ir sėkmingai dirba tame.

dirbam.

edit: http://www.manoukis.lt/mano-ukis-zurnalas/2013-2/turinys

jeigu nori konkretesniu skaiciu, galiu duot kontaktus, bet iskart pasakau, kad apie pinigus telefonu nesnekam su belekuo :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 metų...
prieš 16 minutes , gediminaske pranešimas:

o tai + -  kiek iranga kainuotu? arba kas prekiaja Lietuvoi? psidomet butu imanoma

Jei saziningai,rinka yra uzkista . jei apie miltus pradesiu kalbet ,atbegs garsus moderatorius ir prades rekti ; VORRRR ! :icon-biggrin:   Ten technologija maisto perdirbimo ,reikalingi irengimai,patalpos su EU zenklu ,ir zmones nusimanantys apie ta technologija.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

patalpos pastatomos, irengimai superkami, tik mastau kiek galetu kainuot visa tai.... i kokius 15000-20000itilpt imanoma ar dar + reik.... uzkniso pardavinet punktam grudus, ivairoves reik... :D  norisi kasko papildomo uzsiimt, tai sakau perdirbinet savo produkcija butu dviguba nauda (arba minusas :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 2 minutes , gediminaske pranešimas:

. uzkniso pardavinet punktam grudus

As pas viena ukininka buvau jo brolis man remonta ir kombainus profkej deste ,  nauja laverda ivaldes ,turi dziovykla savo zemes ir t.t    jis atidirba sezona cia parduoda grudus darbininkus isleidzia atostogu o pats i siltus krastus o pavasari gryzta ir vel sezona aria ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 24 minutes , gediminaske pranešimas:

as turiu omeny tai, kad norisi sukurti didesne pridetine verte, o ne dziaugtis tuo, ka pasiulo punktai.

Pas visas imones pilni sandeliai produkcijos. O tai vistiek vizija kokia yra kur deti pagaminus ? cia turiu minti ne kilogramais o tonom..o koki produkta ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei nori rimtai uzsiimt tai manyciau prie tavo sumos reiktu viena nuli pridet. Maziem kiekiam uz tavo pamineta suma gal ir iseis sioks toks malunelis ir gal dar nedidukas piklius. Cia variantas is mazo ploto sukurt didesne verte. Taip sakant seimos biznis. O norint but dideliu biznierium tai nemanau kad verta uzsiimt

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 4 valandų, arciu555 pranešimas:

Uzsukai inedidele kepykla ir paklausei kaina po kiek gauna,ir skaiciuoji.Gal sakys varyk nera miltu,perkam is Maxxxxximos o ,gal sakys turim patikima tiekeja nenorim keisti ir t.t. Faktas,kad i didelius centrus neis parduoti.

Ne is visu grudu iseina miltai,gali buti kad savi nukulti netiks ir teks pirkti. kol atmusit ranka ir stabiluma jusu miltu nieks neims ir uz puse kainos,nes viena kart paragavus daugiau s... neperka . :)  jei vilioja issukiai ir igaut durnumo liga tai tikrai tas verslas :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...