Jump to content

MTZ 80 kuro siurblys


Antaniukas

Recommended Posts

Sveiki,

Pasikeičiau kuro siurblį remontiniu. Pradėjo varyti kurą su tepalu pro kuro padavimo reguliavimo svirties ašies angą. Pasišnekėjau su "kaimo specialistais". Jie paaiškino, kad ant siurblio korpuso turėtų būti ventiliacijos vamzdelis arba vožtuvas, per kuriuos išteka perteklinis kuras. Rusiškai vadinamas "sapun". Nuėmiau ir apžiūrėjau siurblį. Jokio vazdelio arba vožtuvo niekur neaptikau. Kaip išspręsti šią problemą? Ar vėl vežti siurblį apkeitimui?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

manau vežti atgal, nes kuras ir tepalas negali maišytis, tai yra dvi atskiros sistemos. Aš tokias firmas vadinu chulturštčikais, nes jie remontini siurbli paziuri ar kažkas į tą pusę, o pilno kapitalinio niekas nedaro.

Ten padaryta atskira tepimo sistema, be alsuoklio ir kur skystis randa silpniausia taška, ten ir prasimuša. Be to per alsuoklį negali begti tepalas ištisai, gali tik pašlapiuoti.

Šiuo atveju manau siurblys gal tik sureguliuotas, nežiūrėta plunžerių praleidimo kokybė, gal žemo slegio kuro siurbliukas sudiles.

Nusiimkit danktelį virš reguliatoriaus, kuris prisuktas 4 varžtais, ir pažiūrėkit kiek ten skysčio yra ir koks jis, jei ne tepalas iškart veškit atgal atiduoti siurblį. Tepalo ten turi nelabai matytis, tik ant pačio dugno, jei bus iki gazo svirtelės, reiškesi blogai.

Skiltyje "Paslaugos" yra kuro siurblių remontas, tel yra mano nr. jei kas neaišku pasukit, patarsiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...