Jump to content

sėjamoji SOLA


Recommended Posts

taip jos byra kartu su grudais.ka jus tuo norejot pasakyt?

Bent jau aš pasakyčiau, nieko gero iš to. Kažkokį minimalų startą aišku gali paduoti kaip rusiškai, bet tai nepalyginama su normaliu lokaliu tręšimu. Nes tik su P gali elgtis kiek drąsiau, o su N ir K galima labai prisidirbti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Teneuzsigauna tiekejai, bet negaliu girti sios sejamosios.

Pirmiausia po pirmo sezono aprudyjo dauguma mazgu iskaitant varztus ir laikiklius trasu skyriuje. Gavom net gerai pavargti kol isjudinom seklos dydzio reguliavimo mechanizma po pirmu metu.

Trasai naudojom mazai azoto turincias trasas - pagrinde saknijimosi skatintojus.

Metalas skystas. Leksciu laikiklius galima rankom lankstyt. Ir reikia, nes darbo eigoj buna vienas laikiklis uz kito uzsikabina.

Kaip tiksliai atreguliuot sejos gyli kartu naudojant priessejini idirbima (kultivatoriuka) nei tiekejai galejo paaiskint nei vadovaujantis instrukcija ejo padaryt.

Pavirsiaus kopijavimas taip pat nevyksta. Nes spyruokles per silpnos . O po sezono reikejo keleta ha apset ir daug teppaliuko purkst kol pradejo ratukai i zeme krist apskritai.

Na is kitos puses - zenklintuvai dirba neblogai, kompas irgi hektarus skaiciuoja daugmaz normaliai :icon-smile:

Seja normaliai kai istepi visa nigrolu ir daugmaz gyli nustatai.

Reziume - uz tuos tukstancius geriau butume koki 15 rusisku sz nusipirke. Jei jau kas pirksit tai iskart pamerkit visa i nigrola. Nelaukit kol rudys uzpuls.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sejamosios su trasomis reikalauja ir daugiau prieziuros... vietoj nigrolo yra ir kitu konservavimo priemoniu, nors nigrolas dar nei vienam metalui nepakenke... Sejamaja su trasomis reikia po sejos kuo greiciau kruopsciai isvalyti, isplauti, padazyti pazeistas vietas, sutepti ir supurksti konservaciniu tepalu ir tada nereiks del rudziu dejuoti ir naujas sezonas daug lengviau prasides :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Trasos sejamosioms trumpina gyvenima vienareiksmiskai ir be abejo reikia nusisprest kiekvienam ka pasirinkt ar kad sejamoji tarnaus trumpiau bet kartu iterpsi ir trasas, ar seti be trasu ir isvengti korozijos.

Isplovimas vien tik vandeniu po sejos nera pakankamas, reikia dar supurksti konservaciniu tepalu, pries tai padazius pazeistas vietas. Bet kokiu atveju zinau kad SOLA gali seti grudus is abieju bunkeriu, taip kad bet kada gali atsisakyt trasu ir nebekovoti su korozija...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...