Jump to content

Turgai


daeras

Recommended Posts

kalvarijos , vilkaviskio turguje taip pat lenkisku ir baltarusisku gelezu buna, nebuves rietavo turgui tai negaliu pasakyti ar jis vienintelis, tam lenku turgui gelezu buna neperdaugiausiai ir tos gelezys kardanai noragai ir siaip ten buna verseliu parseliu karviu arkliu aviu vistu zoliu seklu tekinimo frezavimo irankiu.

kadangi arkliais nesidomiu tai negaliu pasakyti ar tokiu kamanu ten yra, siaip ryt buliu PL galesiu uzsukti i viena vieta paziureti (Vaitakiemi) gal ten ka tures arzinos kur galima gauti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

To kas man reikalinga nera pirkti parduotuvese, nes tai nuo senos technikos ir reikia daug, taigi man reikia turgaus, nes is rietavo jau ispirkau...Girdejau kad estijoj kazkur Rietavo turginiu prekiu isigijimo taskas yra, bet neisduoda kur..ten kazkas privatizavo fermas visokias dirbtuves su visu lauzu, ju man reiketu...

rašyk i PM turiu kontaktų Estijoj, gal rasim, aš ir pats ten būnu, karts nuo karto :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...
  • po 1 metų...

Iškilo toks klausimas. Ne visai apie turgų, bet iš panašios temos.

Esu mačius, žmonės prie kelio, šalia savo sodų, uogynų pardavinėja savo produkciją. Jai savo teritorijoj prekiauji, tai kaip suprantu, jokių leidimų nereikia. Mano sklypas nesiriboja su keliu. Įdomu, jei susitariu su kaimynu, kurio sklypas ribojasi, man reiktų kažkokių dar leidimų iš savivaldybės, ar užtektų tik kaimyno sustikimo?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...